Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

'Does everybody love SharePoint 2010?'

Fik du det hele med? Microsoft har enorme forventninger til SharePoint 2010. Computerworld har været med på selskabets store SharePoint-konference i Las Vegas. Få overblikket her.

Las Vegas, USA: Det kræver mere end et almindelig intim-kendskab til publikummernes interesse-sfære at indlede en koncert med Huey Lewis & The News med fra scenen at råbe 'DOES EVERYBODY LOVE SHAREPOINT 2010?' - og blive svaret med jubel og himmelvendte arme.

Sådan var det på Microsofts store SharePoint-konference, der netop har fundet sted i Las Vegas, USA med deltagelse af analytikere, branchefolk, kunder, leverandører og udviklere i tusindvis.

Microsoft har særdeles store forventninger til den kommende SharePoint-version, der er på vej ud i beta og dernæst lanceres formelt til foråret. Det skyldes, at den nuværende SharePoint 2007 for længst er gået over i Microsofts egne historie-bøger som det hurtigst sælgende Microsoft-program nogensinde.

Engang betegnede Microsoft SharePoint som en portal. Sådan er det ikke længere. I dag kalder selskabet systemet for en platform - altså et sted, som (tunge) ting hviler på.

Det er i denne platforms-ånd, at den kommende SharePoint er blevet udviklet med en lang række nye funktionaliteter, der ikke mindst bunder i den sociale, brugerdrevne web 2.0-tankegang.

Læs mere om SharePoint-konferencen ved at klikke på artiklerne herunder.

Højdepunkterne fra SharePoint-konferencen i Las Vegas


Her er limen der klistrer SharePoint sammen
Interview: Microsoft har enorme forventninger til 'enterprise search'. Computerworld har mødt Microsofts søge-chef, Jared Spataro, som her fortæller om den vigtige lim, der binder SharePoint sammen.


SharePoint: Den nye søgemaskine
Reportage: Microsoft sætter fuld damp under de avancerede søge-funktionaliteter. Kampen på 'search' skal ind i virksomhederne, hvor det ikke er søge-algoritmen, det hele handler om.


Danske Bank tæt på udvikling af SharePoint 2015
Danske Bank er blevet inviteret med i det lukkede Microsoft-panel, der skal rådgive Microsoft om næste-næste generation af SharePoint - SharePoint 2015.


Vil den ny SharePoint blive et ustoppeligt lokomotiv?
Reportage: Microsoft har julelys i øjnene over udsigten til at fortsætte det vilde SharePoint-eventyr. SharePoint 2010 er på trapperne. Se her, om det er noget for dig.

Mere om SharePoint


Her er it-verdenens nye mirakel-middel
Samarbejdssoftware er blevet 'the new black' i virksomhederne. Udviklingen lægger sig i kølvandet på de nye kommunikationsformer, som web 2.0-teknologierne tilbyder.


Samarbejds-systemernes verden af blandede bolsjer
Wikier, intranet, kalendersystemer, blogs og mange flere teknologier fletter sig sammen til det brogede marked for software-løsninger, der limer viden og arbejdsgange sammen.


Pressalit: Fleksibelt samarbejde i klare rammer
Pressalit bruger SharePoint til intranet og projektportal. Sund fornuft og konkrete behov styrer anvendelsen af løsningen.


It-branchens krise- og klimafix
Computerworld mener: Muligheden for at klistre systemer sammen nemmere og billigere end nogensinde før gør samarbejdsværktøjer til et regulært fix.

Så meget koster det


Sådan udregner du den reelle pris på SharePoint
Microsofts SharePoint er en af de mest populære ECM-platforme, men hvad er den reelle pris -både med forventede og uventede udgifter.


Google i flæsket på Sharepoint og Notes
Googles nye API kan blandt andet flytte filer fra Microsoft Sharepoint og Lotus Notes til Google Sites.


Lotus Notes/Domino versus Outlook/Exchange
Valg af e-mail- og kalender-platform er afgørende for det daglige arbejde i en virksomhed. Her får du en række råd til, hvordan du vælger den rette platform.


Microsoft vs. Google: Kampen når nye højder
Google og Microsoft bekriger hinanden i et af it-historiens mest innovations-krævende oprustnings-kapløb. Med Googles Wave og Microsofts Bing når kampen nye højder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere