Artikel top billede

ESDH-leverandør indgår partnerskab om uddannelse

En af Danmarks største ESDH-spillere indgår parterskabsaftale om uddannelse af brugere. Netop den del er afgørende for succes ude ved kunden.

ESDH-leverandøren ScanJour indgår en aftale med it-huset ProOffice om at blive certificeret uddannelsepartner i ScanJours produkter, der anvendes af 75.000 brugere.

Aftalen er udformet som en klassisk partnerskabsaftale, men er ny på ESDH-området, forklarer de to firmaer.

Og netop omkring implementeringen af ESDH-løsninger er uddannelse af brugerne altafgørende for succes eller fiaskoude hos kunden.

Med aftalen kan de to virksomheder fokusere på deres kernekompetencer: udvikling og uddannelse.

"ProOffice-partnerskabet betyder, at vi kan tilbyde langt flere af vores slutbrugere specialiseret og dermed mere effektiv uddannelse," siger kundedirektør Kim Palvig fra ScanJour.

ScanJour har ESDH-systemer i talrige statslige institutioner, en række kommuner og Region Hovedstaden.

Produktet ScanJour Captia benyttes også private af virksomheder, hvor løsningen fungerer som virksomhedens Enterprise Content Management-system.

Den formelle aftale mellem ProOffice og ScanJour er indgået efter flere års tæt samarbejde, hvor ProOffice allerede har undervist tusindvis af kunder i brugen af ScanJours ESDH-løsning.

Rutineret partner

Direktør Per Mølgaard Thorsen fra ProOffice ser store muligheder i det nye partnerskab

"Det er en helt klassisk partner-konstruktion, hvor vi hver især kan koncentrere os om det, vi er bedst til," siger han.

Aftalen betyder konkret, at ProOffice tidligt får adgang til nye versioner af ScanJours produkter og tilhørende dokumentation og kursusmateriale, og at alle undervisere er certificerede af ScanJour.

Arbejdsdelingen i aftalen er, at ProOffice udfører al brugeruddannelse, mens for eksempel specialiserede kurser i systemadministration og programmering afholdes af både ProOffice og ScanJour.

For kunderne betyder aftalen, at kurser kan udvikles og være klar i god tid, før de første kunder går i drift på nye versioner, lover de to virksomheder.

Ikke eksklusiv

Aftalen med ProOffice er ikke eksklusiv og dækker for eksempel ikke aktiviteter i udlandet.

Men hos ScanJour er det en helt ny måde at gribe ESDH-forretningen an på internt.

"Med det nye partnerkoncept har vi også et godt produkt, vi kan bruge i forbindelse med vores internationalisering," siger kundedirektør Kim Palvig fra ScanJour.

Han forklarer, at flere leverandrører på sigt kan blive partnere på uddannelsesfronten.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere