Artikel top billede

Nu kan Outlook-brugere snart modtage Gmails igen

Google har fundet en løsning på den prop, der gjorde, at Outlook-brugere ikke har kunnet modtage Gmails.

Computerworld News Service: Google har nu fundet en løsning på den fejl i Apps Sync for Microsoft Outlook, der forhindrede e-mails i at nå fra Gmail-serverne til Outlook-programmet på slutbrugernes pc.

Eftersom brugerne har været uvidende om, at ikke alle e-mails kom frem, har det mange gange resulteret i, at der blev svaret for sent på beskeder, fortæller de berørte parter på Google Apps' diskussions-forum

Tjek Gmail igen og igen

Da problemet blev påpeget, måtte de i stedet sørge for regelmæssigt at tjekke deres Gmail for at se, om alle beskeder nu også var nået frem til Outlook-applikationen.

Google begyndte fejlretningen onsdag eftermiddag og det forventes færdigt i løbet af de kommende dage, fortæller en talskvinde for virksomheden.

"Når vi er færdige, vil vi gen-downloade alle forsvundne beskeder. Som vi også har skrevet i vejledningen, så har fejlen kun berørt et mindre antal beskeder for et endnu mindre antal mennesker."

Eftersom fejlen bliver rettet direkte i Googles Gmail-server, så behøver hverken Apps-administratorer eller slutbrugere at foretage sig noget yderligere.

Google anerkendte problemet 12. marts og lovede at det ville være rettet i begyndelsen af sidste uge. Det kan du læse mere om her.

På forummet oplyste en repræsentant for Google, at fejlen var blevet introduceret via en opdatering tidligere i marts, men flere Apps-administratorer fortæller, at de har haft problemet i længere tid.

Ifølge Google påvirker fejlen "først og fremmest" slutbrugere, der ikke har downloadet beskeder til Outlook i flere dage i træk, men Apps-administratorer fortæller, at fejlen også har ramt slutbrugere, der ikke har ladet mails ophobe sig i Gmail.

Apps Sync for Microsoft Outlook er en gratis plug-in, der blev lanceret i juni 2009, som giver brugerne af Apps Premier og Education-versionerne mulighed for at bruge Outlook som front end til server-side Gmail og kalender-funktionerne i pakken. Premier koster knap 300 kroner om året, mens Education-versionen er gratis.

Da Apps Sync for Microsoft Outlook blev lanceret, præsenterede Google det som et nøgleelement i forhold til at lette migrationen mellem Exchange og Gmail ved at give brugerne mulighed for at bruge Outlooks interface frem for Gmails web-interface.

Oversat af Marie Dyekjær Eriksen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere