PDA med dansk tastatur og Push

HP's nye PDA kommer med dansk tastatur, danske menuer og danske programmer. HP's iPaq HW6900 har også Microsofts nye Push-teknologi, som gør den til en ægte Blackberry-killer.

Smartphones med Blackberry har haft stor succes i udlandet, fordi teknikken sender ens e-mail videre, så snart de lander på serveren. Dermed slipper man for selv at tjekke sin mailkonto med jævne mellemrum, når man er på farten.

Men Microsoft vil også pushe. Derfor har de lanceret den nye Messaging and Security Feature Pack med Outlook Mobile (kendes også som AKU2) til Windows Mobile 5.

HP bliver de første her i landet, som lancerer en række PDA'er med Windows Mobile's Push-teknologi.

Med iPAQ hw6900 serien behøver brugerne ikke længere aktivt at hente opdateringer og e-mail, men får dem leveret løbende fra firmaets MS Exchange Server og Small Business Server.

Elektronisk post, kalenderaftaler og opgaver sendes automatisk til enheden, så medarbejderne altid er opdaterede.

HP iPAQ hw6900 understøtter WiFi, GPRS/Edge, Bluetooth og kan, selvfølgelig, også bruges over mobilnetværket, både til tale og data.

Som noget helt nyt - og længe ønsket - er både styresystemet og tastaturet på hw6900 på dansk. Det vil sige, at menuer og programmer er oversat til dansk, så iPAQ'en er let at bruge for alle. Tastaturet har Æ, Ø og Å, så der hurtigt kan skrives notater, e-mail og andre informationer. Qtek's smartphones i 9100 serien kom dog først.

Den nye PDA har også GPS og stærk datasikkerhed. Den lander i de danske butikker i midten af juni måned. Prisen er 5.399 kroner for iPAQ hw6910 uden kamera og 200 kroner mere for iPAQ hw6915 med kamera.

Læs i øvrigt vores råd om bærbare pda'er, hvor du også finder den praktiske guide: "Hvad er dine behov?"


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Cloud-teknologi sikrede dronningens corona-tale - men DRs CIO Mikkel Müller er slet ikke færdig med cloud endnu
Uden cloud og den rette cloud-strategi havde DR ikke haft samme muligheder eller nye digitale produkter. Det fortæller CIO Mikkel Müller til Computerworld - hvor han også uddyber hvordan han ser resten af it-landskabet bevæge sig mod cloud og hvordan udviklere efterspørger de moderne værktøjer.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.