Firmanetværket i lommen

En spændende mobilløsning med mange muligheder for alle virksomheder, der vil samle medarbejderne i et effektivt mobilnetværk.

Indtil TDC i foråret 2005 indlemmede BlackBerry i produktporteføljen, var der ikke mange danskere, som kendte til BlackBerrys mobile løsninger, hvor tale, web og mail smelter sammen i een enkelt enhed.

Nu har TDC Mobil sendt den tredje BlackBerry-model på markedet fra den canadiske producent Research In Motion, RIM. Den nye model, BlackBerry 8700V, er en anelse mindre end forgængeren og har blandt andet fået flere funktioner, større skærm, mere hukommelse, længere standby-tid og Bluetooth 2.0.

Men inden du læser videre og bliver grebet af mulighederne med BlackBerry, er vi nødt til at afsløre, at TDC Mobils BlackBerry indtil videre kun tilbydes som erhvervsløsninger. Det faktum har dog ikke afholdt os fra at teste den nye 8700V.

Når man investerer i en BlackBerry-enhed, er den kun brugbar ved yderligere tilkøb af en brugerlicens og et SIM-kort med BlackBerry-tillægsabonnement til TDC´s mobilnet.

Desuden skal enhederne også opkobles til en server med BlackBerry Enterprise Server, BES – en software, der også skal tilkøbes, downloades og installeres på virksomhedens egen server.

BES håndterer kommunikation og synkronisering mellem virksomhedens BlackBerry-enheder og sørger for, at informationer kan hentes og sendes fra den samme database med fælles kalender, kundekartotek og kontaktpersoner. Også push-mail-funktionen, der straks videresender e-mails til enhederne, klares med BES.

Mange vil sikkert mene, at der ikke er noget revolutionerende i BlackBerrys muligheder med datasynkronisering og push-mail i forhold til alternative PIM synkroniseringsløsninger. Men der er stor forskel på funktionaliteten i PIM og RIM.

RIM's synkroniseringsteknologi og software til BlackBerry er udelukkende er udviklet til synkronisering af data via GSM-nettet – ikke via andre synkroniseringsprogrammer eller alternative forbindelser som cradles, Bluetooth og IR.

Med RIM's software skal data kun håndteres mellem server og BlackBerry-enhed via GPRS på operatørernes GSM-net, og gennem hele synkroniseringsprocessen har RIM det fulde ansvar for både behandling, kryptering og komprimering af data.

Artiklen fortsætter på næste side...


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Online seminar: Automatisering i dit datacenter – deltag og se hvordan!

Den der ikke automatiserer, repeterer hver gang. Med Ansible Tower får du dokumenteret og versioneret infrastrukturen, og du får mulighed for at lave udviklings- og testmiljøer. Se hvordan du gør i praksis.

04. juni 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Customer engagement - sådan skaber succesfulde virksomheder en stærk kundeloyalitet

Der findes ikke mange virksomheder, der med succes er taget på rejsen mod den digitale transformation, der ikke har satset målrettet på at forstå deres kunder og udvikle forholdet til deres kunder med det mål at skabe den allerbedste kundeoplevelse. Med data kan man få en dyb forståelse for sine kunder og få indsigt i, hvordan de agerer, og hvordan de vil agere. Vi sætter fokus på nye forretningsmodeller der skaber loyale kunder.

09. juni 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Awareness og god it-sikkerhedskultur

Sikkerheds-awareness er en af de allervigtigste ting at få styr på for alle it-sikkerhedsansvarlige. For uanset hvor godt vi sikrer vores perimetre med avancerede digitale forsvarsværker, er og bliver medarbejderne et svagt led og et oplagt mål for hackerne.

10. juni 2020 | Læs mere


Premium
Overblik: DXC Technology og Netcompany stormer frem som offentlig it-leverandør - Atea og Conscia taber terræn
Det offentlige Danmark bruger hvert år milliarder af kroner på it-indkøb. I løbet af 2019 tog DXC Technology og Netcompany store indhug i de offentlige it-budgetter - samtidig rykkede Atea og Conscia baglæns. Det viser nye tal fra Udbudsvagten.
Computerworld
Forsvarsministeren overvejer at give dansk politi lov til at blokere for websites uden dommerkendelse
Forsvarsminister Trine Bramsen (S) vil diskutere muligheden for at give politiet mulighed for at blokere for websites uden dommerkendelse.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.