Messenger i telefonen

Philips tror på Microsofts Live Messenger. Denne nye trådløse telefon kan både ringe over Live Messenger og bruges som almindelig telefon.

Microsoft satser benhårdt på at udkonkurrere alt og alle. Våbnet hedder i denne omgang Live Messenger. En af de konkurrenter, som Microsoft ser med størst alvor på, er Skype. Derfor har Windows-giganten sat alt ind på at gøre det muligt at bruge Messenger til det samme, som Skype kan.

En af de tjenester, som Skype har haft stor succes med, er SkypeOut-tjenesten, som gør det muligt at ringe til almindelige telefoner fra Skype. Det kræver blot, at man indbetaler penge på en Skype-konto – ganske som man kender det fra taletidskort.

Sådan en tjeneste har Microsoft også lanceret til Live Messenger. Tjenesten hedder Live Call, og den findes indtil videre kun i USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Spanien, Østrig, Belgien, Finland, Irland, Italien og Holland. Her i Danmark må vi vente lidt endnu.

Det betyder desværre også, at Philips' nye Messenger Phone ikke er synderligt brugbar endnu – for os danskere.
Idéen er ellers ganske glimrende. Man kobler en basestation til pc’en via et USB-kabel, uden at der skal installeres noget som helst software.

Herefter kan man på det trådløse telefonrør trykke på den særlige Live Messenger-knap, få en oversigt over sine kontaktpersoner og se, om de er online. Vil man ringe til dem, trykker man blot på det grønne rør, så ringer man automatisk op i Messenger. Det betyder naturligvis, at personen i den modsatte ende skal have enten en tilsvarende telefon eller et headset.

Artiklen fortsætter på næste side...


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
SKI stadfæster afgørelse: Atea må fortsat deltage i offentlige udbud
I 2018 fik Atea lov til at byde med på offentlige udbud trods den store bestikkelsessag. Nu fastholder SKI og Økonomistyrelsen den afgørelse.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Det skal dit endpoint detection and response-system kunne
EDR, eller endpoint detection and response, lovede egentlig bedre it-sikkerhed og bedre overblik. Men resultaterne er ikke helt overbevisende. I dette whitepaper kan du læse om nogle af begrundelserne for, at traditionel EDR kan drille – blandt andet et systemerne kæmper med manglende integration af data fra andre kilder. Samtidig får du i dette whitepaper en checkliste for, hvad du kan forvente at dit endpoint detection and response-system skal kunne samt en række relevante use cases.