Lækkert lommekontor fra HTC

HTC TyTN er en alsidig og kraftig telefon med komplette PDA-funktioner og en prislap på 5.500 kroner, der er højere end en billig bærbar. PC World har set nærmere på, om smartphonen er alle pengene værd.

Indtil for nyligt var HTC kendt som Qtek, og TyTN er faktisk en videreudvikling af den populære Qtek 9100. Det særprægede navn udtales som "Titan", der betyder kæmpe. Men så stor er den nu heller ikke (113 x 58 x 22 mm, 176 gram).

De ekstra millimeter er brugt på det geniale tastatur, der skydes frem under skærmen. Mekanismen virker mere solid end i Qtek 9100, og tasterne er bedre. Her er nem adgang til de danske tegn, og layoutet virker gennemtænkt.

Det er f.eks. smart, at kommategnet deler knap med mellemrumstasten, der jo bruges efter hvert komma. Vi ville nødigt skrive en større slægtsroman på dette tastatur, men til breve og længere mails findes der ikke noget bedre på markedet, med mindre vi bevæger os op i pc-størrelse.

Som forgængeren er TyTN en rigtig lomme-pc med trykfølsom skærm. Den måler 2,8 tommer, og selv om opløsningen er beskeden (240x320), virker billedet ikke grovkornet. Apparater af denne type skal normalt betjenes med to hænder, men HTC har begrænset problemet med et klogt arrangement af genvejsknapper. Mange opgaver kan derfor klares med én hånd - uden at åbne tastaturet eller gribe til pennen, som er parkeret i bunden af apparatet.

Med det nye drejehul på venstrekanten kan man eksempelvis rulle op og ned i menuerne. Det markerede punkt vælges med et tryk, og lige under hjulet sidder en praktisk tilbageknap. Almindelige telefonopkald indledes med et tryk på den grønne knap, hvorefter nummeret indtastes på skærmtastaturet, der er tilpas stort til, at man kan bruge pegefingeren. Stemmeopkald er også betænkt med en dedikeret knap, og det fungerer glimrende.

Artiklen fortsætter på næste side...


Indholdsfortegnelse

  1. Side 1 ud af 2
  2. 1
  3. 2

Næste side: Nem synkronisering

  1. Lækkert lommekontor fra HTC
  2. Nem synkronisering
Næste side
Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Online seminar: Automatisering i dit datacenter – deltag og se hvordan!

Den der ikke automatiserer, repeterer hver gang. Med Ansible Tower får du dokumenteret og versioneret infrastrukturen, og du får mulighed for at lave udviklings- og testmiljøer. Se hvordan du gør i praksis.

04. juni 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Customer engagement - sådan skaber succesfulde virksomheder en stærk kundeloyalitet

Der findes ikke mange virksomheder, der med succes er taget på rejsen mod den digitale transformation, der ikke har satset målrettet på at forstå deres kunder og udvikle forholdet til deres kunder med det mål at skabe den allerbedste kundeoplevelse. Med data kan man få en dyb forståelse for sine kunder og få indsigt i, hvordan de agerer, og hvordan de vil agere. Vi sætter fokus på nye forretningsmodeller der skaber loyale kunder.

09. juni 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Awareness og god it-sikkerhedskultur

Sikkerheds-awareness er en af de allervigtigste ting at få styr på for alle it-sikkerhedsansvarlige. For uanset hvor godt vi sikrer vores perimetre med avancerede digitale forsvarsværker, er og bliver medarbejderne et svagt led og et oplagt mål for hackerne.

10. juni 2020 | Læs mere


Premium
Overblik: DXC Technology og Netcompany stormer frem som offentlig it-leverandør - Atea og Conscia taber terræn
Det offentlige Danmark bruger hvert år milliarder af kroner på it-indkøb. I løbet af 2019 tog DXC Technology og Netcompany store indhug i de offentlige it-budgetter - samtidig rykkede Atea og Conscia baglæns. Det viser nye tal fra Udbudsvagten.
Computerworld
Forsvarsministeren overvejer at give dansk politi lov til at blokere for websites uden dommerkendelse
Forsvarsminister Trine Bramsen (S) vil diskutere muligheden for at give politiet mulighed for at blokere for websites uden dommerkendelse.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.