Lækkert lommekontor fra HTC

HTC TyTN er en alsidig og kraftig telefon med komplette PDA-funktioner og en prislap på 5.500 kroner, der er højere end en billig bærbar. PC World har set nærmere på, om smartphonen er alle pengene værd.

Indtil for nyligt var HTC kendt som Qtek, og TyTN er faktisk en videreudvikling af den populære Qtek 9100. Det særprægede navn udtales som "Titan", der betyder kæmpe. Men så stor er den nu heller ikke (113 x 58 x 22 mm, 176 gram).

De ekstra millimeter er brugt på det geniale tastatur, der skydes frem under skærmen. Mekanismen virker mere solid end i Qtek 9100, og tasterne er bedre. Her er nem adgang til de danske tegn, og layoutet virker gennemtænkt.

Det er f.eks. smart, at kommategnet deler knap med mellemrumstasten, der jo bruges efter hvert komma. Vi ville nødigt skrive en større slægtsroman på dette tastatur, men til breve og længere mails findes der ikke noget bedre på markedet, med mindre vi bevæger os op i pc-størrelse.

Som forgængeren er TyTN en rigtig lomme-pc med trykfølsom skærm. Den måler 2,8 tommer, og selv om opløsningen er beskeden (240x320), virker billedet ikke grovkornet. Apparater af denne type skal normalt betjenes med to hænder, men HTC har begrænset problemet med et klogt arrangement af genvejsknapper. Mange opgaver kan derfor klares med én hånd - uden at åbne tastaturet eller gribe til pennen, som er parkeret i bunden af apparatet.

Med det nye drejehul på venstrekanten kan man eksempelvis rulle op og ned i menuerne. Det markerede punkt vælges med et tryk, og lige under hjulet sidder en praktisk tilbageknap. Almindelige telefonopkald indledes med et tryk på den grønne knap, hvorefter nummeret indtastes på skærmtastaturet, der er tilpas stort til, at man kan bruge pegefingeren. Stemmeopkald er også betænkt med en dedikeret knap, og det fungerer glimrende.

Artiklen fortsætter på næste side...


Indholdsfortegnelse

  1. Side 1 ud af 2
  2. 1
  3. 2

Næste side: Nem synkronisering

  1. Lækkert lommekontor fra HTC
  2. Nem synkronisering
Næste side
Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
ED-Data A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Cloud-teknologi sikrede dronningens corona-tale - men DRs CIO Mikkel Müller er slet ikke færdig med cloud endnu
Uden cloud og den rette cloud-strategi havde DR ikke haft samme muligheder eller nye digitale produkter. Det fortæller CIO Mikkel Müller til Computerworld - hvor han også uddyber hvordan han ser resten af it-landskabet bevæge sig mod cloud og hvordan udviklere efterspørger de moderne værktøjer.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan får du et sikrere og mere effektivt netværk med SD-WAN
Kombinationen af cloud og mere effektive arbejdsformer - og hjemmearbejde – kan både netværk og sikkerhed nemt blive udfordret. Samtidig kan de traditionelle løsninger hurtigt blive dyre, især når sikkerheden skal følge med. I dette whitepaper kan du læse om udfordringerne med de traditionelle netværkskonfigurationer og hvilke fordele som et software defined netværk kan give, samt hvordan du tænker sikkerhed ind i løsningen fra starten.