Lækkert lommekontor fra HTC

HTC TyTN er en alsidig og kraftig telefon med komplette PDA-funktioner og en prislap på 5.500 kroner, der er højere end en billig bærbar. PC World har set nærmere på, om smartphonen er alle pengene værd.

Indtil for nyligt var HTC kendt som Qtek, og TyTN er faktisk en videreudvikling af den populære Qtek 9100. Det særprægede navn udtales som "Titan", der betyder kæmpe. Men så stor er den nu heller ikke (113 x 58 x 22 mm, 176 gram).

De ekstra millimeter er brugt på det geniale tastatur, der skydes frem under skærmen. Mekanismen virker mere solid end i Qtek 9100, og tasterne er bedre. Her er nem adgang til de danske tegn, og layoutet virker gennemtænkt.

Det er f.eks. smart, at kommategnet deler knap med mellemrumstasten, der jo bruges efter hvert komma. Vi ville nødigt skrive en større slægtsroman på dette tastatur, men til breve og længere mails findes der ikke noget bedre på markedet, med mindre vi bevæger os op i pc-størrelse.

Som forgængeren er TyTN en rigtig lomme-pc med trykfølsom skærm. Den måler 2,8 tommer, og selv om opløsningen er beskeden (240x320), virker billedet ikke grovkornet. Apparater af denne type skal normalt betjenes med to hænder, men HTC har begrænset problemet med et klogt arrangement af genvejsknapper. Mange opgaver kan derfor klares med én hånd - uden at åbne tastaturet eller gribe til pennen, som er parkeret i bunden af apparatet.

Med det nye drejehul på venstrekanten kan man eksempelvis rulle op og ned i menuerne. Det markerede punkt vælges med et tryk, og lige under hjulet sidder en praktisk tilbageknap. Almindelige telefonopkald indledes med et tryk på den grønne knap, hvorefter nummeret indtastes på skærmtastaturet, der er tilpas stort til, at man kan bruge pegefingeren. Stemmeopkald er også betænkt med en dedikeret knap, og det fungerer glimrende.

Artiklen fortsætter på næste side...


Indholdsfortegnelse

  1. Side 1 ud af 2
  2. 1
  3. 2

Næste side: Nem synkronisering

  1. Lækkert lommekontor fra HTC
  2. Nem synkronisering
Næste side


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2021

Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger. Få muligheden for at møde erfarne it-folk, der kan hjælpe dig videre på din SAP-rejse.

13. april 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


Premium
NNIT-selskabet Scales efter nedlukning af svenske og norske selskaber: De store vækstmuligheder ligger i Danmark
Interview: I løbet af 2020 har det NNIT-ejede Scales lukket sine datterselskaber i Norge og Sverige. I stedet fokuserer ERP-selskabet udelukkende på Danmark de næste par år, forklarer, forklarer CEO Hasse Bergman. Se her, hvorfor selskabet har afviklet de to nordiske enheder.
Computerworld
Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det
Regeringen har sendt et digitalt coronapas i udbud, men allerede nu kan du få adgang til et digitalt vaccinepas, der dokumenterer din vaccinationsstatus.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.