Lækkert lommekontor fra HTC

HTC TyTN er en alsidig og kraftig telefon med komplette PDA-funktioner og en prislap på 5.500 kroner, der er højere end en billig bærbar. PC World har set nærmere på, om smartphonen er alle pengene værd.

Indtil for nyligt var HTC kendt som Qtek, og TyTN er faktisk en videreudvikling af den populære Qtek 9100. Det særprægede navn udtales som "Titan", der betyder kæmpe. Men så stor er den nu heller ikke (113 x 58 x 22 mm, 176 gram).

De ekstra millimeter er brugt på det geniale tastatur, der skydes frem under skærmen. Mekanismen virker mere solid end i Qtek 9100, og tasterne er bedre. Her er nem adgang til de danske tegn, og layoutet virker gennemtænkt.

Det er f.eks. smart, at kommategnet deler knap med mellemrumstasten, der jo bruges efter hvert komma. Vi ville nødigt skrive en større slægtsroman på dette tastatur, men til breve og længere mails findes der ikke noget bedre på markedet, med mindre vi bevæger os op i pc-størrelse.

Som forgængeren er TyTN en rigtig lomme-pc med trykfølsom skærm. Den måler 2,8 tommer, og selv om opløsningen er beskeden (240x320), virker billedet ikke grovkornet. Apparater af denne type skal normalt betjenes med to hænder, men HTC har begrænset problemet med et klogt arrangement af genvejsknapper. Mange opgaver kan derfor klares med én hånd - uden at åbne tastaturet eller gribe til pennen, som er parkeret i bunden af apparatet.

Med det nye drejehul på venstrekanten kan man eksempelvis rulle op og ned i menuerne. Det markerede punkt vælges med et tryk, og lige under hjulet sidder en praktisk tilbageknap. Almindelige telefonopkald indledes med et tryk på den grønne knap, hvorefter nummeret indtastes på skærmtastaturet, der er tilpas stort til, at man kan bruge pegefingeren. Stemmeopkald er også betænkt med en dedikeret knap, og det fungerer glimrende.

Artiklen fortsætter på næste side...


Indholdsfortegnelse

  1. Side 1 ud af 2
  2. 1
  3. 2

Næste side: Nem synkronisering

  1. Lækkert lommekontor fra HTC
  2. Nem synkronisering
Næste side


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Fremtidens kundeservice: Kom i gang med de bedste chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

22. september 2020 | Læs mere


RPA og software-robotter: Businesscase og teknologi

Robot process automation - RPA - har i det seneste års tid for alvor fået et gennembrud i både virksomheder, organisationer og (ikke mindst) i den offentlige sektor, hvor både kommuner, styrelser og andre institutioner har taget de små software-robotter til sig.

23. september 2020 | Læs mere


"One Minute Workflow" til ad hoc-opgaver

De seneste mange måneder har givet os alle en helt ny opfattelse af arbejdspladsen. Fjernarbejde forventes at blive en del af den nye hverdag, som vi alle kigger ind i. Det har været en øjenåbner for mange, men det har også givet os vigtig læring - hvordan sikrer du, at dine medarbejdere har samme muligheder og kan opretholde effektiviteten, også når de ikke arbejder på kontoret?

23. september 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Computerworld
For to år siden nedsænkede Microsoft 864 servere i Nordsøen: Nu er datacenteret på land igen - se resultatet her
Microsoft har efter to år hævet sit undervands-datacenter op af Nordsøen. Her er de erfaringer, selskabet har gjort sig.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Tør du vente på et databrud? Kom i gang med at sikre dig nu!
Agilitet er nødvendigt, når der skal godkendes brugere og det er der en simpel grund til. Adgangsscenarierne er for forskellige til at stole på en enkelt måde at autentificere på. Din autentificeringsproces er nødt til at udvikle sig med flere adgangsscenarier. Det og meget mere kigger vi på i dette whitepaper, så du er i stand til at vælge den mest agile løsning for dig og din virksomhed.