Trådløs æble-streamer

Apples tidligere bebudede tv-streamer har skiftet navn fra iTV til Apple TV. Boksen har en harddisk og understøtter HD video op til 720p.

Allerede i efteråret fortalte Apples chef Steve Jobs, at en set-top boks med navnet iTV var på vej fra firmaet.

Nu er produktet så lanceret under navnet Apple TV. Set-top boksen kan streame musik, film, tv-shows og podcasts fra en mac eller pc til et fjernsyn. Desuden kan Apple TV vise fotos gemt i mac-programmet iPhoto eller gemt i Adobe Photoshop Elements/Photo Album på en pc.

Apple TV overfører video trådløst til fjernsynet og kan forbindes med HDMI, component eller RCA. Der understøttes HD video i op til 720p og overførslen sker med WiFi b, g og den nye, næsten færdige, n-standard.

Set-top boksen betjenes med Apples standard fjernbetjening.

Man kan tilslutte op til fem pc'er. Desuden er der indbygget en 40 gigabyte harddisk, så man kan gemme indhold på Apple TV, som kan synkroniseres med en pc eller mac, der kører iTunes. Der er dog intet opgivet om hvorvidt man via Apple TV kan optage direkte til boksen, hvilket gør den noget mindre nyskabende.

Umiddelbart virker det som om at Apple TV er hægtet for tæt op af iTunes. Man kan ikke afspille fra websider som YouTube eller Flickr.

Apple TV kan leveres fra februar her i Danmark og koster 2.299 kr.

Et alternativ til Apple TV er Netgears Digital Entertainer EVA700, som kan streame alle slags digitale medier fra pc, NAS, harddiske til dit tv eller hifi-anlæg.

Læs mere om Apple TV her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Dansk webshop politianmeldes for vildledende markedsføring: Fire hjemmesider er nu lukket for handel
Webshoppen outlet-shopping.dk er blevet politianmeldt af Forbrugerombudsmanden. Outlet-shopping er nu lukket for handel. Selskabet bag hjemmesiden vil nu tilbagebetale de berørte forbrugere på fire hjemmesider, hvor den, ifølge Forbrugerombudsmanden, ulovlige praksis har foregået.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
10 ting du bør overveje, når du skal vælge EDI-leverandør
Det behøver ikke være en svær proces at vælge EDI-leverandør, hvis du blot ved, hvad du skal være opmærksom på. Men for mange virksomheder kan det forekomme uoverskueligt at vælge EDI-leverandør. Markedsanalyser peger på især tre bekymringer, som du kan læse mere om i dette whitepaper, hvor vi også giver dig en tjekliste af spørgsmål, du skal stille til leverandører.