Moderigtig mobil ligner iPhone

Modefirmaet Prada har lagt navn til en ny mobiltelefon fra LG. Den udmærker sig ved ikke at have traditionelle taster, men derimod en touchscreen. Lighederne med Apples iPhone er slående.

Den nyeste mode for mobiltelefoner er touchscreen – og ingen taster i traditionel forstand.

Apple fremviste stolt sin iPhone for kort tid siden, men faktisk var elektronikgiganten LG først til at vise en mobil, KE850, med lignende funktionalitet.

Nu kommer så en Prada-variant af KE850, som matcher moderigtige og dyre håndtasker. Ud over udseendet skulle modefirmaet Prada også have haft en del at sige, da telefonens brugergrænseflade blev udviklet.

Selve mobilen er 12 millimeter tynd, og den er udstyret med et to megapixel kamera med Schneider-Kreuznach-objektiv.

I forhold til Apples iPhone er mobilen lidt mindre og vejer 85 gram. Til sammenligningen er iPhones kampvægt 135 gram.

Det er muligt at smække et Micro SD-kort i Prada-telefonen, der både kan afspille MP3- og videofiler på den tre tommer store skærm, der har en opløsning på 240 gange 400 pixels.

Prada Phone by LG - eller KE850 som den også kaldes - fås fra slutningen af februar hos forhandlere og visse udvalgte Prada-butikker i Storbritannien, Frankrig, Tyskland og Italien. Prisen for den moderigtige mobil begynder ved 600 euro, cirka 4.500 kroner.

Da LG's Prada-mobil og Apples iPhone ligner hinanden til forveksling, bringer vi her en sammenligning af specifikationerne for de to telefoner. Klik på tabellen for at se den i et større format.

Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
En onsdag i juni bliver DSB's it-systemer ramt af et 48 timer langt nedbrud: "Min første tanke er, at vi må være ramt af et DDoS-angreb"
Få historien om, hvordan DSB fandt løsningen på det to dage lange nedbrud, som selskabet blev ramt af 24. juni klokken 14.45.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.