Video: Nyt gamer-grej fra Logitech

Avanceret gamer-mus med overfrakke og en opdatering af det populære tastatur G15. Det er nyhederne i Logitechs efterårskollektion til gamer-folket. Se video af produkterne her.

Når det gælder actionspil på computeren nytter det ikke noget, hvis musen er ligeså slatten som en gammel karklud.

Derfor gør producenterne, hvad de kan for at tilfredsstille de garvede computerspilleres behov for dræbende gode mus.

Microsoft har netop lanceret sin nye SideWinder, Razer er klar med Lachesis, og nu er det Logitechs tur til at vise efterårskollektionen frem, og her finder vi G9 Laser Mouse.

En mus med store tilpasningsmuligheder, og du kan krænge "overfrakken" af den, hvis du synes, at musen er for stor.

Ligesom tidligere muse-modeller fra Logitech er det muligt med små tillægsvægte at øge musen vægt, hvis den er for let til din smag.

G9-musens følsomhed kan indstilles, mens man spiller, og den går fra 200 dpi til 3200 dpi.

Samtidig har Logitech foretaget en let opdatering af gamer-tastaturet G15, som vi tidligere har anmeldt her.

I den nye version er der skåret i arsenalet af knapper i venstre side, men det har beholdt seks makrotaster. De kan programmeres, selv når et spil er i gang, så du hurtigere kan kaste et par granater, lade din bazooka og hoppe i flyverskjul med et enkelt tryk.

Med reduceringen af taster er det nye G15 lidt mindre end den tidligere version, det har dog stadig integreret LCD-skærm.

Logitech G9 Laser Mouse er ude i butikkerne her i slutningen af august og koster 799 kroner, mens det opgraderede G15 tastatur kommer til september. Prisen er ligeledes 799 kroner.

Du kan se en kort video af Logitech G9 Laser Mouse og G15 her:


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM

Hurtigere omstilling i virksomhedens supply chain er blevet et must og med de nye muligheder for lynhurtig planning optimization i Dynamics 365 SCM får du en fleksibel og skalerbar MRP-motor.

20. januar 2021 | Læs mere


Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Premium
2021 bliver et usædvanligt tv-år: Producenterne vil sætte fuld fokus på billedkvalitet og pris
I stedet for at koncentrere sig om stadigt højere opløsninger og buede skærme, lægger tv-industrien i 2021 op til at satse på det helt rigtige: Billedkvaliteten og prisen.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.