Fem nye GPS’er fra Mio med nye funktioner

Mio lancerer en helt ny GPS-serie og starter med at smide fem GPS’er på markedet. De har alle en ’local search’-funktion til at finde den nærmeste restaurant, frisør, eller hvad man nu har brug for, og den billigste koster en tusse.

Sidste år kunne vi fortælle nyheden om, at GPS-producenten Mio opkøbte konkurrenten Navman.

Men Mio har endnu større ambitioner. Målet er at blive nummer et eller to på det danske GPS-marked, og det skal den helt nye GPS-serie Moov hjælpe med.

I første omgang ruller Mio fem helt nye GPS’er ud på markedet, og fælles for dem alle er hurtig opstart på 5-10 sekunder og en lokal søgetjeneste, ’local search’, som Mio er de første i Europa, der introducerer.

Local search giver brugeren mulighed for hurtigt at finde den nærmeste restaurant, forretning, butik, eller hvad man nu søger – ved for eksempel at søge på ’McDonalds’ eller på ’frisør’.

Den internetopkoblede mulighed opnås via en Bluetooth-forbindelse til mobiltelefonen, og tjenesten er en del af Mios mål om ikke bare at få brugerne fra A til B, men også tilbyde muligheder i forbindelse med eller under turen.

999 kroner
De Fem GPS’er kommer i tre serier - 200, 330 og 370 - og knap så overraskende er 200-serien den prisbillige, nybegynderserie, og 370 er serien med topmodellerne.

Moov 200 har blandt andet en 3,5 tommer trykfølsom skærm og rutemåler. Den fås i en udgave med regional kort til 999 kroner og med Europakort til 1.399 kroner.

Moov 330 viser ruten på en 4,3 tommer skærm og har kilometerberegner, rutemåler og NavPix fotonavigation, hvor man kan få en rute via geo-taggede billeder. Prisen for 330 med regional kort er 1.399 kroner og 1.499 kroner for Europakort.

Topmodellen, Moov 370, kommer med 4,3 tommer skærm, rutemåler, kilometerberegner, NavPix fotonavigation, 3D Landmarks, håndfri opkald via Bluetooth, Europakort og koster 1.999 kroner.

Alle GPS’er har de sidste nye Tele Atlas kort og kan købes fra slutningen af april eller starten af maj.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Finanstilsynet kritiserer Nets og udsteder tre påbud: Selskabet lever ikke op til sine forpligtelser i betalingsloven
Nets får tildelt tre påbud af Finanstilsynet, der kritiserer selskabet i stærke vendinger for ikke at leve op til sine forpligtelser i betalingsloven.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan skaber du mere effektive forretningsprocesser med automatisering
Virksomheder skal kunne håndtere enorme mængder af data, hvilket har affødt et behov for smartere og mere effektive løsninger til håndtering af de daglige, ensformige og rutineprægede processer. Hvor disse opgaver tidligere kunne klares via manuel arbejdskraft, kalder markedets udvikling og efterspørgsel nu i højere grad på automatiserede alternativer. Og det er netop her, at process mining kommer ind i billedet som et operativt værktøj til at kunne maksimere procesautomatiseringernes samlede effekt og afkast – gennem visualisering og analyse af dit komplekse dataflow. I dette whitepaper kan du lære om koblingen mellem procesoptimering og process mining – et intelligent optimeringsværktøj, der giver dig mulighed for at spore og visualisere dine data, så de bliver analyserbare og kan udnyttes til procesoptimering og til at eliminere dine digitale omveje.