30. november 2018 - 17:36 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Sektionen "Guides"

Er der nogen der kan svare på hvorfor man valgte at nedlægge "Guides" featuren, eller rettere den del der giver mulighed for at oprette nye guides, i sin tid? I samme moment; kunne man måske forestille sig funktionen komme tilbage?
Tak :)
milter Ekspert
30. november 2018 - 18:11 #1
Kan det tænkes, at grunden, eller måske bare en væsentlig grund, er, at nettet allerede bugner med "Guides"? Tidligere (ca. 10 år tilbage) var søgemaskinerne heller ikke så effektive. Mange gange var et forhåndskendskab til nogle af de mindre kendte sites et must, hvis man ønskede at lære noget, f.eks https://www.scantips.com/, som har eksisteret siden 1997.

Både tidligere og nu var/er mange af dem på engelsk. Nu kan de fleste tekster oversættes fra engelsk og andre sprog til dansk med et par klik, det kunne de ikke tidligere. Jeg har ingen problemer med det engelske, men mange spørgsmål her efterspørger vejledninger på dansk.

For det andet er fejlsøgning på computere blevet meget mere kompliceret de sidste 10-15 år. Ofte findes der så mange indgange til løsninger, at forholdsvis korte, generelle "guides"  ikke løser problemerne. Jeg havde f.eks. indtil for et par uger siden et problem med, at størrelsen på mine ikoner på skrivebordet skiftede uden nogen påviselig grund.  Ingen normal guide ville have foreslået, at løsningen skulle findes i at lukke for Logitechs SetPoint.exe ved Windows' start :-)

Så kort sagt, jeg tror ikke, behovet er der længere :-)
220661 Ekspert
30. november 2018 - 18:34 #2
arne_v Ekspert
01. december 2018 - 03:14 #3
Jeg kan lidt hen af vejen godt forstaa E/CW at de har nedlagt guides.

Der var mange daarlige guides.

Den tekniske loesning var meget primitiv (ingen farve/kodning, ingen billeder etc.).

Enten saa skulle man investere kraftigt i huides med en ny teknisk loesning og en form for review.

Eller saa skulle man droppe guides.

Og man valgte saa det sidste.

Givet hvor mange brugervenlige blog muligheder der er idag, saa er det ikke et stort tab - dem der vil publicere nogethar masser af muligheder.

Det er bare lige med at finde det. Det er ikke mit indtryk at alle finder det lige nemt at google de gode guider.
arne_v Ekspert
01. december 2018 - 03:17 #4
Jeg er selv beyndt at publicere artikler andet steds( http://www.vajhoej.dk/arne/articles.html ) og jeg maa indroemme at jeg er er blevet glad for mulighederne ved fri HTML/CSS/JS/PNG. Hvis E genindfoerte det game guide system som det var, saa ville jeg ikke bruge det.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Så mange millioner betaler Knowit for Creuna: Dansk Creuna-boss bliver chef for ny Knowit-organisation med 100 ansatte
Interview: Roar Nissen skal efter mere end 13 år hos Creuna stå i spidsen for den samlede danske afdeling i det kommende Knowit Experience-selskab. Bliv klogere på planerne, efter den norske Knowit-koncern har købt Creuna, her.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.