Signe Praktikant
11. november 2019 - 18:56 Der er 1 kommentar

projektopgave 9 klasse

Hej.
Jeg skal have et emne til min projektuge, men kan simpelhen ikke finde på noget. Vi har emnet verden omkring os. Ved godt der er mange emner der til, men kan bare ikke finde på noget.
På forhånd tak.
milter Ekspert
11. november 2019 - 19:52 #1
Læs dine egne ord:  "Verden omkring os". Der er måske endda en uddybning af emnet, hvor der er forslag til, hvad du måske kan finde på at tænke på. Emnet er tilsyneladende så åbent, at "anything goes".

Hvad er der i verdenen/menneskene omkring dig, som interesserer dig lige nu? Er der noget, du finder godt, noget du finder dårligt? Har du fulgt med i rapporterne og debatterne om f.eks. murens fald i 1989 eller Krystalnatten i 1938 og de nylige angreb på jøder her i Danmnark de seneste dage? Hvor langt kan man gå bort fra Danmark, før de mennesker ikke hører til "Verdenen omkring os"? Er det kun dem inden for en afstand af 20 kilometer, der hører til din verden, eller ...?

Emnet "Verden omkring os" er så åbent, at der burde være mange, mange emner, du kunne gå i gang med.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Dette smartwatch er som skabt til at krydse Gobi-ørkenen – men det fungerer også fint herhjemme
Garmin Instinct Solar er et af de første smart-ure, som slet ikke behøver at blive opladet – det har sin fordele og naturligvis også sine begrænsinger.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.