Signe Praktikant
11. november 2019 - 18:56 Der er 1 kommentar

projektopgave 9 klasse

Hej.
Jeg skal have et emne til min projektuge, men kan simpelhen ikke finde på noget. Vi har emnet verden omkring os. Ved godt der er mange emner der til, men kan bare ikke finde på noget.
På forhånd tak.
milter Ekspert
11. november 2019 - 19:52 #1
Læs dine egne ord:  "Verden omkring os". Der er måske endda en uddybning af emnet, hvor der er forslag til, hvad du måske kan finde på at tænke på. Emnet er tilsyneladende så åbent, at "anything goes".

Hvad er der i verdenen/menneskene omkring dig, som interesserer dig lige nu? Er der noget, du finder godt, noget du finder dårligt? Har du fulgt med i rapporterne og debatterne om f.eks. murens fald i 1989 eller Krystalnatten i 1938 og de nylige angreb på jøder her i Danmnark de seneste dage? Hvor langt kan man gå bort fra Danmark, før de mennesker ikke hører til "Verdenen omkring os"? Er det kun dem inden for en afstand af 20 kilometer, der hører til din verden, eller ...?

Emnet "Verden omkring os" er så åbent, at der burde være mange, mange emner, du kunne gå i gang med.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.