Avatar billede kimsejersen Praktikant
01. december 2019 - 09:32 Der er 1 kommentar

Wordpress multi-site løsning - eller WPML?

Hej folkens!

Her kommer et af de tunge spørgsmål:

Min hjemmeside https://www.moonboon.dk/ skal nu laves på flere sprog (svensk, engelsk, tysk og fransk) og domænenavnene med de korrekte TLD endelser er indkøbt og klar til brug. Jeg står nu overfor enten at:

a, skulle bygge alle domænenavne på samme database og installere Wordpress Multi-site plugin, så jeg aktivt kan tilgå alle domæner i back-end ved at skifte flag derinde.

eller

b, smide hele moletjavsen i sub-folders / sub-directories og have de forskellige sprogversioner liggende på samme server.

eller

c, bygge 4 helt nye hjemmesider med separat webhosting.

Sidste løsning er god ifm. at alle domænerne får egen IP adresse - men vist ikke meget mere. Første løsning er god ift. at lade de forskellige domænenavne blive indekseret lokalt uden særlig meget arbejde - men læsning b vist nok kan være sværere at kontrollere ifm. SERP.

Er der nogen med et par kloge ord?
Avatar billede a3-seo.dk Ekspert
28. december 2019 - 15:03 #1
Løsning "D"
Installere et sprogskifte på eksisterende
Lade de indkøbte domæner pege på det originale siders sprogversion

Hvorfor gøre det bøvlet, når det kan være simpelt ;-)

Rent SEO mæssigt vinder du intet ved at lave en a, b eller c løsning, Google er ikke så "Dumme" som de var tidligere, så spar kræfterne og gør istedet bruger oplevelsen og navigation, betydeligt bedre.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester