blacks Mester
13. marts 2020 - 11:56 Der er 3 kommentarer og
2 løsninger

LiteBeam 5AC Gen2 Password er ændret

Hej,

Er der et klog hoved der kan hjælpe, har to LiteBeam som sender wifi fra en bygning til en anden, men password til login på devices er ikke et password jeg er blevet oplyst af personen som installerede disse.

Hvordan nulstiller jeg passwordet?
puren Ekspert
13. marts 2020 - 13:41 #1
den er svær men nu skal du høre
på Ubiquiti hjemme side kan du finde Lynvejledningen også kaldet "LBE-5AC-Gen2 lynvejledning til hurtig opstart" og punkt 3 under Hardwareoversigt står der hvad du skal gøre
blacks Mester
13. marts 2020 - 14:11 #2
Det har jeg læst, men den knap der skulle være som man skulle kunne nulstille på, findes ikke :-(
puren Ekspert
13. marts 2020 - 14:37 #3
Så ring til personen der installeret det, og det kan sagtens ske at h*n ikke vil oplyse det da h*n giver garanti på linket virker så længe h*n ikke giver koden

Ellers så det op og pille hovedet ned finde et serie nummer og skrive til support

I det du resette det ene hovde kommer du også til at skulle resette det andet
blacks Mester
13. marts 2020 - 14:52 #4
Personen der satte den op, snakker jeg ikke med længere, og nu oplever jeg gang på gang at nettet falder ud.
puren Ekspert
13. marts 2020 - 21:17 #5
så kommer vi jo så til sidste løsning op og tage et hovde ned og find serienummer og skriv til Ubiquiti
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Fem måder at sikre dine medarbejdere på hjemmekontoret
Gennem de seneste år har arbejde hjemmefra vundet langt større gehør, selv i relativt traditionelt indstillede virksomheder, og med Covid-19 blev det i perioder en uomgængelig del af hverdagen. Men alt tyder på, at et langt mere fleksibelt arbejdsliv er kommet for at blive, også når corona slipper sit greb. Hjemme er medarbejderne – og i særdeleshed de systemer og data, de har adgang til – imidlertid langt mere udsatte for cyberangreb end bag virksomhedens firewall og andre sikkerhedsforanstaltninger. På den ene side er der altså behov for let og fleksibel adgang til centrale værktøjer og en udstrakt grad af self-service. På den anden side er det helt afgørende at sikre medarbejder, data og systemer mere grundigt end hidtil – også udenfor virksomhedens eget netværk. I denne hvidbog kan du læse mere om, hvordan værktøjerne i RSA SecurID Access kan være med til at løfte opgaven.