Koppen Praktikant
11. maj 2020 - 21:43 Der er 4 kommentarer

Hjælp til printe plakater

Hej
Jeg har designet nogle plakater som jeg gerne vil printe, og se om de skal sælges i fremtiden. Jeg er meget nybegynder indenfor feltet, og kan ikke helt gennemskue hvor jeg finder den bedste pris og hvordan på sådan nogle print. Når jeg søger på Google, er priserne ret høje - omkring 150-200kr for en normal plakat, hvilket er alt for dyrt hvis jeg også skulle tjene lidt på dem.
Har i nogle råd til hvordan jeg bedst finder en til at printe, og hvad kan jeg forvente af pris?
Tak :-)
milter Ekspert
11. maj 2020 - 21:56 #1
Jeg har ikke det store kendskab til emnet, men jeg tror, at almindelig, sund fornuft ville sige, at du bør lave en del research først for at finde ud af, om der er et marked for dine plakater. Har du gjort det?
Koppen Praktikant
11. maj 2020 - 22:21 #2
Det er primært til privat, indtil jeg beslutter om de skal sælges.
milter Ekspert
11. maj 2020 - 22:27 #3
Ok. Hvilken størrelse skal plakaterne være i, og hvilket papir skal de printes på?
kurtba Ekspert
11. maj 2020 - 22:31 #4
Nu er en plakat jo et vidt begreb. Hvor stor er plakaten, hvilken kvalitet vil du have osv.
Måske skal du kigge efter bogtrykkerier i stedet for, så du kan få tilbud på et antal. Desto flere man vil have, desto bedre bliver prisen.
Jeg fandt lige et helt tilfældigt firma, som jeg absolut intet kender til. De vil trykke 100 plakater for knap 900 kr.  Så det er jo en helt anden pris. Str. er ca. 60x84 cm, men der er flere størrelser at vælge mellem.
https://topaper.dk/?gclid=EAIaIQobChMI3p7SptKs6QIVz0MYCh0AGgFWEAAYAiAAEgI50PD_BwE
men prøv selv at søge lidt mere. Måske kan du finde bedre tilbud og nogen, som måske vil trykke mindre oplag - men mindre oplag vil helt sikkert give højere stykpris.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
NNIT-selskabet Scales efter nedlukning af svenske og norske selskaber: De store vækstmuligheder ligger i Danmark
Interview: I løbet af 2020 har det NNIT-ejede Scales lukket sine datterselskaber i Norge og Sverige. I stedet fokuserer ERP-selskabet udelukkende på Danmark de næste par år, forklarer, forklarer CEO Hasse Bergman. Se her, hvorfor selskabet har afviklet de to nordiske enheder.
Computerworld
Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det
Regeringen har sendt et digitalt coronapas i udbud, men allerede nu kan du få adgang til et digitalt vaccinepas, der dokumenterer din vaccinationsstatus.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.