Koppen Praktikant
11. maj 2020 - 21:43 Der er 4 kommentarer

Hjælp til printe plakater

Hej
Jeg har designet nogle plakater som jeg gerne vil printe, og se om de skal sælges i fremtiden. Jeg er meget nybegynder indenfor feltet, og kan ikke helt gennemskue hvor jeg finder den bedste pris og hvordan på sådan nogle print. Når jeg søger på Google, er priserne ret høje - omkring 150-200kr for en normal plakat, hvilket er alt for dyrt hvis jeg også skulle tjene lidt på dem.
Har i nogle råd til hvordan jeg bedst finder en til at printe, og hvad kan jeg forvente af pris?
Tak :-)
milter Ekspert
11. maj 2020 - 21:56 #1
Jeg har ikke det store kendskab til emnet, men jeg tror, at almindelig, sund fornuft ville sige, at du bør lave en del research først for at finde ud af, om der er et marked for dine plakater. Har du gjort det?
Koppen Praktikant
11. maj 2020 - 22:21 #2
Det er primært til privat, indtil jeg beslutter om de skal sælges.
milter Ekspert
11. maj 2020 - 22:27 #3
Ok. Hvilken størrelse skal plakaterne være i, og hvilket papir skal de printes på?
kurtba Ekspert
11. maj 2020 - 22:31 #4
Nu er en plakat jo et vidt begreb. Hvor stor er plakaten, hvilken kvalitet vil du have osv.
Måske skal du kigge efter bogtrykkerier i stedet for, så du kan få tilbud på et antal. Desto flere man vil have, desto bedre bliver prisen.
Jeg fandt lige et helt tilfældigt firma, som jeg absolut intet kender til. De vil trykke 100 plakater for knap 900 kr.  Så det er jo en helt anden pris. Str. er ca. 60x84 cm, men der er flere størrelser at vælge mellem.
https://topaper.dk/?gclid=EAIaIQobChMI3p7SptKs6QIVz0MYCh0AGgFWEAAYAiAAEgI50PD_BwE
men prøv selv at søge lidt mere. Måske kan du finde bedre tilbud og nogen, som måske vil trykke mindre oplag - men mindre oplag vil helt sikkert give højere stykpris.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.