18. juli 2020 - 17:10 Der er 5 kommentarer

internet

Findes der en der elektronik som kan lave mobildata som til lan kabel
bdf Mester
18. juli 2020 - 17:19 #1
Ja.
Køb f.eks en Huawei B525 4g router, smid simkort i og tilslut din pc med lan kabel og så er du online.
claes57 Ekspert
18. juli 2020 - 17:27 #2
mange tlf-udbydere har det som option: hvis du har et tlf-abonnement, så kan du tilkøbe et simkort kun til data oveni.
Det sætter du i en 'mobil-router' og kører på din telefons data-abonnement + et mindre gebyr pr måned. Fx https://www.telmore.dk/mobilt-bredbaand/datadeling
18. juli 2020 - 17:43 #3
Det er fordi jeg skal lave en bar. Som man tages med rundt. Der skal led lys i frs philps hue. Men der skal været et lan kabel til philps bridge. Om det vil virke
claes57 Ekspert
18. juli 2020 - 19:25 #4
router i #1 er ok - https://test.komputer.dk/test/router/huawei/huawei-4g-router-b525/ der er 3 lan-stik til dit udstyr - bare du har et data-simkort isat (i den rigtige størrelse - for huawei er det så ikke nano, men mikro)
kurt54 Ekspert
18. juli 2020 - 19:36 #5
Du kan vel også bruge mobil som hostspot og så en wifi externer med netstik - er der adgang til 230 volt.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk virksomheden med en effektiv omkostningsstrategi
Det har aldrig været mere påkrævet at kaste et kritisk blik på virksomhedens indkøbs- og omkostningsstruktur og undersøge, hvilke processer og aftaler, der kan optimeres. Det gælder både i almindelighed – en optimeret omkostningsstruktur kan trods alt aflæses direkte på bundlinjen. Men det er særligt kritisk for de mange virksomheder, der ser ind i et marked præget af stigende usikkerhed som følge af manglende transparens og af usikkerheden om, hvilke konsekvenser pludselige politiske indgreb kan få for afsætnings- og konkurrencesituationen. Der er eksempelvis store potentielle gevinster at hente ved at bygge velfungerende strukturer omkring indkøb og samarbejde med underleverandører. Blandt andet i form af realtidsbaseret indsigt i omkostningsstrukturen, herunder i potentialet for forbedringer, samt i form af en styrket forsyningskæde.