05. november 2020 - 18:07 Der er 2 kommentarer

print-format artpro

Hej,

Jeg er i gang med at lave labels til glas. Det er et Hollansk firma der skal trykkes labels og påsætte dem på glas. Jeg har sendt dem højopløslige pdf filer lavet i InDesign. Min emballage leverendør spørg mig nu efter om jeg kan levere filerne i print-format ArtPro ? Det er ikke et format jeg har hørt om før. Er der nogen der kender det? Kan dette program ikke håndtere pdf?

PFT
Louise
ebea Ekspert
05. november 2020 - 18:47 #1
Det format, stammer fra den Software som de benytter (ArtPro). Så at de efterspørger om du kan levere i den filbenævnelse, må da bero på en misforståelse, da du jo netop skriver at du leverer i PDF format, som deres program uden problemer kan håndtere.
Men ellers kan næsten ethvert Vektor baseret tegneprogram, levere en fil de kan bruge.

Så tag en snak med dem igen, og spørg hvor det er gået galt.
05. november 2020 - 19:55 #2
tak for svar. Det var også min første tanke. Det er en konsulent fra firmaet der beder om filen, så jeg prøver lige spørge ham igen.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Dette smartwatch er som skabt til at krydse Gobi-ørkenen – men det fungerer også fint herhjemme
Garmin Instinct Solar er et af de første smart-ure, som slet ikke behøver at blive opladet – det har sin fordele og naturligvis også sine begrænsinger.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.