05. november 2020 - 18:07 Der er 2 kommentarer

print-format artpro

Hej,

Jeg er i gang med at lave labels til glas. Det er et Hollansk firma der skal trykkes labels og påsætte dem på glas. Jeg har sendt dem højopløslige pdf filer lavet i InDesign. Min emballage leverendør spørg mig nu efter om jeg kan levere filerne i print-format ArtPro ? Det er ikke et format jeg har hørt om før. Er der nogen der kender det? Kan dette program ikke håndtere pdf?

PFT
Louise
ebea Ekspert
05. november 2020 - 18:47 #1
Det format, stammer fra den Software som de benytter (ArtPro). Så at de efterspørger om du kan levere i den filbenævnelse, må da bero på en misforståelse, da du jo netop skriver at du leverer i PDF format, som deres program uden problemer kan håndtere.
Men ellers kan næsten ethvert Vektor baseret tegneprogram, levere en fil de kan bruge.

Så tag en snak med dem igen, og spørg hvor det er gået galt.
05. november 2020 - 19:55 #2
tak for svar. Det var også min første tanke. Det er en konsulent fra firmaet der beder om filen, så jeg prøver lige spørge ham igen.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.