Briix Praktikant
17. januar 2021 - 12:28 Der er 1 kommentar

Hastighedsoptimering af Wordpress hjemmeside

Hej,

Jeg kæmper med hastigheden på en af mine blogs: https://www.genialegaver.dk/

Det er en tung side som er lavet i Wordpress med Elementor Pro, og jeg har benyttet Litespeed plugin til at hastighedsoptimere den, men er langt fra tilfreds.

Den er hostet hos Azehosting, og til sammenligning har jeg også bloggen https://www.hjemmehygge.dk/ som er på samme ''hostingpakke'' og også lavet i Elementor Pro. Den har meget bedre hastighed, så jeg tror ikke det er hosting eller Elementor der er problemet.

Alt tips, råd og vejledning til hvordan jeg kan få optimeret den til en bedre hastighed, og score i GTmetrics og Google speed test, tages mod med kyshånd!
a3-seo.dk Guru
23. januar 2021 - 08:11 #1
Du kan betale dig fra en SEO analyse, der indbefatter loadspeed optimering, samt en masse andet her https://a3-seo.dk/seo-analyse/
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Britiske teleselskaber frygter at komme i lommen på to tele-leverandører efter Huaweis exit: Vil have små leverandører på banen
De britiske teleselskaber frygter at komme i lommen på to tele-leverandører, når kinesiske Huawei er sat endeligt på porten. Man bør sigte efter at tage et væld af små leverandører ind, lyder ny anbefaling.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.