mccookie Mester
03. marts 2021 - 16:12 Der er 2 kommentarer

Stor DB fil 6GB

Hej,

Jeg har en databasefil på 6gb og i den er der ca. 4gb ikke brugt plads. Filen er vokset gennem årene (Formodentligt Auto Grow), men de factor er at pladsen allokereres hurtigere end den fyldes.

Jeg har derfor været i gang med at undersøge muligheder for at downsize filen!

1) Jeg har forsøgt at eksporterer data fra en database til en ny, så jeg kun flyttede data og struktur - Men den falder i validation og afsluttes uden succes.

2) Så har jeg prøvet et utal af artikler om Shrink A,B og C.....
Ikke videre held.

3) Jeg kan fint lykkes med at sættes en max. size og sikre filen ikke galoperer afsted, men filen er stadig 6gb.

Nogle gode råd at tage med på vejen? Og er jeg helt galt på den?
arne_v Ekspert
21. marts 2021 - 01:34 #1
#1 boer kunne bringes til at virke.

Bruger du SQL Server Management Studio (det hed det i 2008 - det kan vaere omdoebt mange gange siden) og "script database"?
mccookie Mester
26. marts 2021 - 06:55 #2
Yes Arne_v jeg bruger SQL Mgn. men uden det store held :-(
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sådan kommer den nye coronapas-app til at se ud
Nu er der ikke længe til, at danskerne får mulighed for at downloade et coronapas, der er mindre afslørende i forhold til brugernes personlie sundhedsoplysninger. Se hvordan det nye pas kommer til at se ud.
Computerworld
Endnu en tragisk ulykke med førerløs Tesla: Musk har store forventninger til ny software
En tragisk dødsulykke i USA i weekenden har sat forøget fokus på Teslas eksisterende semiautomatiske system og det kommende fuldautomatiske, der skal gøre bilerne helt selvkørende.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.