k_nielsen Nybegynder
12. august 2003 - 10:53 Der er 9 kommentarer og
1 løsning

Default media size er stadig invalid

Med henvisning til spg: http://www.eksperten.dk/spm/385065
såå virker min A-Cad stadig ikke... har snart prøvet alt... og er ved at være ret træt af at det ik virker... !!
- den vil stadig ikke printe... men der kommer stadig en boks op istedet hvor der står "default media size is invalid"  - og jeg kan stadig ikke tilføje en ny plotter... øv..!!
- nu spørger jeg måske dumt, men kan det hænge sammen med, at jeg har hentet alle de seneste opdateringer til Win2000 fra Microsofts hjemmeside?? - problemet opstod nemlig kort derefter... men kan det hænge sammen ??? - det er det eneste jeg har pillet ved, siden det virkede sidste fredag til i onsdags, hvor der begyndte at gå ged i den...

- tak for hjælpen indtil nu, men er virker stadig ikke... - håber der er nogle lidt klogere hoveder derude i landet end mig, som ka hjælpe.... ;)
michael-k Nybegynder
12. august 2003 - 11:58 #1
Der har været problemer med 3dsmax og Viz med microsofts nyeste opdateringer SP4 og de nyeste til SP3. Jeg har ikke hørt at det skulle have nogen indvirkning på AutoCad, men man ved jo aldrig.

Du kan læse lidt mere om det her hvor der også er links til info om problemet.
http://www.3dmaxer.dk/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7313
http://www.3dmaxer.dk/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7278
http://www.3dmaxer.dk/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7230

Da det er samme firma kan det måske godt være noget om snakken.
michael-k Nybegynder
12. august 2003 - 12:07 #2
Jeg prøvede at  søge på den fejl du får når du vil plotte, og fandt frem til at der var kommet en ny plot patch som man skulle installere.  Måske det er løsningen. 

Her er resultatet af søgningen.  http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/kb?la=en&siteID=123112&id=2334144&linkID=2475323&col=support&qt=default+media+size+is+invalid&qp=%2Bsiteid%3A123112&qp=+%7C+PROD%3A10310+%7C+&qp=%2BPRODC%3A2475145&dt=an&inthe=604800&ayr=2003&amo=8&ady=5&byr=2003&bmo=8&bdy=12&nh=10&rf=0&lk=1&ql=&st=1&rq=0&oq=microsoft
k_nielsen Nybegynder
12. august 2003 - 12:39 #3
vild link... he he...

- Har selv været inde og søge på fejlen... men tror vist jeg trykkede på det forkerte link der kom frem... nå, anyway.. tusind tak for hjælpen... jeg prøver det lige...
k_nielsen Nybegynder
12. august 2003 - 13:01 #4
ØV...!!!!  - den der plot patch er til A-Cad 2000 og ikke 2002 som jeg har liggende.... damn... og der er ingen plot patch'es eller lign. til Cad-2002.  -Jeg har lige prøvet at installere den patch til 2000...
- der står følgende:
Setup has detected the following error(s) during the update process.

The following file is newer and, therefore, was not updated:
  C:\Programmer\AutoCAD 2002\addplwiz.exe

- og det er netop lige denne fil addplwiz.exe som den tidligere har brokket sig over.... mystisk, ikke ??

So, what do you do.....what do you do....?  :)
michael-k Nybegynder
12. august 2003 - 16:46 #5
næh ser ud til du står med håret i postkassen :( 
Prøv at ringe til autodesk eller den forhandler du har købt det af, det kan være de ved det :)
olemunk Nybegynder
14. august 2003 - 04:00 #6
Jeg tror heller ikke problemet ligger i cad jvf. dit tidligere indlæg, men måske snarere i SP4 opdateringen, der jo kan afinstalleres, hvis den er installeret med den valgfrie backup. (Afinstalleres i kontrolpanelet). I din situation ville jeg formattere hele harddisken og geninstallere dine programmer. Der går i den sidste ende for lang tid med at finde fejlen.
k_nielsen Nybegynder
20. august 2003 - 08:00 #7
Okay... tak for svarene....!!!!!!!! - Vil en af jer ikk ha point'ene ?!
olemunk Nybegynder
20. august 2003 - 16:04 #8
jotak
ole
k_nielsen Nybegynder
21. august 2003 - 12:07 #9
- lige en sidste kommentar.... - nu kan jeg pludselig godt udskrive igen... - fatter det ik... - Men fik opdateret Panda Antivirus igår, som lidt senere fandt en "trojan horse" i en fil i windowsmappen "sp.dll" (står det mon for Service Pack) - mon det har været det, der har drillet?? - I donno.. men nu kan jeg da udskrive tegninger igen... yeehaa...  :) :)
olemunk Nybegynder
21. august 2003 - 17:25 #10
Tillykke (og hvem ku' nu ha' gættet det)
Life (and PCs) are full of shit.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Staten beordrede kommunerne til at stoppe med at sende personfølsomme data ud i landet i juni: Siden er 11 nye kommuner begyndt at sende data til Holland
I slutningen af juni blev KL beordret af staten til at stoppe danske kommuners tilslutning til it-systemer, der fører data på beskæftigelsesområdet ud af landet. Det er ikke sket. Til gengæld har yderligere 11 kommuner tilsluttet sig KMD Momentum siden.
Computerworld
Windows 10's katastrofe-update: Derfor begyndte den pludseligt at slette brugernes filer
Den seneste Windows 10 opdatering kunne i værste fald slette vigtige filer. Microsoft sætter tal på hvor mange der er berørt af den katastrofale fejl.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Millennials – Kommuniker med den nye generation
Mange virksomheder har en stor udfordring når det gælder Millennials. De er online hele tiden, har sociale medier som omdrejningspunktet i deres hverdag, og har meget høje forventninger til god service. De vægter værdier som tilgængelighed, hurtighed og kontinuitet meget højt, og det skal afspejle sig i den service I som virksomhed yder dem. Det er en del virksomheder slet ikke forberedte på. I dette whitepaper gennemgår vi, hvordan du skal gøre for at kommunikere med den nye generation.