coladrenge Nybegynder
10. april 2008 - 15:06 Der er 2 kommentarer

sammenligne 2 tabeller i 2 forskellige databaser

Hej

Jeg sidder med en relativ stor database på omkring 100 gb. som jeg skal sammenligne med en anden database på samme størelse og med samme datastruktur. Det som vi skal have ud er en liste over de poster som er med i database nr.1 men som ikke er med i database 2. Der gøres mange steder ikke brug af primærnøgler og index - så vidt jeg kan se er jeg dermed nød til at lave en rå data sammenligning. Nogen der har et forslag til hvordan det gøres - der er i den største tabel omkring 50mio records.
så hvordan laver jeg en hurtig sammenligning af data som ikke er belastende for netværket. Det må gerne være en løsning som jeg kan kalde fra min C# applikation.
arne_v Ekspert
13. april 2008 - 04:53 #1
Du bliver nødt til at læse alle data for at sammenligne.

SELECT * FROM tabel ORDER BY etellerandetfelt

på begge databaser og så sammenligner du rækkerne.

Det kan godt gøres dynamisk så du ikke skal hardcode alle feltnavne i koden.

For at undgå at du dræber database og netværk kan du bare læse passende langsomt f.eks.
ved at ligge nogle 10 millisekund pauser ind efter hver X. række.
arne_v Ekspert
30. august 2008 - 02:25 #2
OK ?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Så mange millioner betaler Knowit for Creuna: Dansk Creuna-boss bliver chef for ny Knowit-organisation med 100 ansatte
Interview: Roar Nissen skal efter mere end 13 år hos Creuna stå i spidsen for den samlede danske afdeling i det kommende Knowit Experience-selskab. Bliv klogere på planerne, efter den norske Knowit-koncern har købt Creuna, her.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Fem måder at sikre dine medarbejdere på hjemmekontoret
Gennem de seneste år har arbejde hjemmefra vundet langt større gehør, selv i relativt traditionelt indstillede virksomheder, og med Covid-19 blev det i perioder en uomgængelig del af hverdagen. Men alt tyder på, at et langt mere fleksibelt arbejdsliv er kommet for at blive, også når corona slipper sit greb. Hjemme er medarbejderne – og i særdeleshed de systemer og data, de har adgang til – imidlertid langt mere udsatte for cyberangreb end bag virksomhedens firewall og andre sikkerhedsforanstaltninger. På den ene side er der altså behov for let og fleksibel adgang til centrale værktøjer og en udstrakt grad af self-service. På den anden side er det helt afgørende at sikre medarbejder, data og systemer mere grundigt end hidtil – også udenfor virksomhedens eget netværk. I denne hvidbog kan du læse mere om, hvordan værktøjerne i RSA SecurID Access kan være med til at løfte opgaven.