Avatar billede chriz7913 Nybegynder
22. februar 2010 - 15:32 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Problem ved float

Jeg vil gerne have et billede til at vises nederst til venstre for teksten. Nogle der kan hjælpe?? Billede her illustrerer mit problem: http://thedream.dk/float_problem.jpg
På forhånd tak
Avatar billede exp Juniormester
22. februar 2010 - 15:49 #1
Prøv evt. med en negativ margin-top. Jeg er ikke sikker på, at det vil virke (og slet ikke i alle browsere), men det er da et forsøg værd :-)
Avatar billede chriz7913 Nybegynder
22. februar 2010 - 17:31 #2
Ved ikke om jeg er helt med? :)
I virkeligheden kunne jeg også sætte positionen som absolute, og så sætte top px og left px indtil den var placeret. Men det er en rediger bar tekst, så billedet skal ikke låses i en fast position, det skal bare være i bunden af det hele :)
Avatar billede exp Juniormester
22. februar 2010 - 19:53 #3
Hvis du vil arbejde med absolut positionering, så tror jeg umiddelbart du kommer til kort, da absolut sættes i forhold til browseren. Hvis du endelig skal noget, så skal du kigge på position:relative, og så lege med left: px; bottom: px;

Men hvis du float:left'er (som i sidste eksempel), og så arbejder med margin-top: -<billedets højde>, så kan du muligvis finde en løsning omkring problemet c",)
Avatar billede hoeks Nybegynder
25. februar 2010 - 02:17 #4
For at det virker skal du sætte billedet før teksten. Et element, der floater gør det kun i forhold til de efterfølgende elementer. Derfor skal du istedet gøre følgende:

<img src="blah" style="float: left;">
<p>din tekst her, som kommer til at stå til højre for billedet.</p>
Avatar billede chriz7913 Nybegynder
07. november 2010 - 12:42 #5
Læg et svar
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester