Avatar billede noerdar Nybegynder
08. april 2011 - 20:11 Der er 1 kommentar

Remoteload betalingsvidue & load balancing Barracuda 340

Hej Alle på eksperten

Jeg har et spørgsmål der omhandler hvordan fribetalings remoteload fungerer i sammenspil med OsCommerce. Jeg har nemlig den udfodring af når folk betaler kommer tilbagemeldingen omkrings transaktions id kommer svaret ikke altid tilbage til den samme server som brugeren/clienten sider på. Jeg har 3 servere inde bag ved min load balancer [Barracuda 340]

Så hvis der nogle der ved hvordan data kommunikeres mellem OsCommerce og fribetaling, så ville det være rart med et indput.
Avatar billede phliplip Nybegynder
12. april 2011 - 12:00 #1
Har du mulighed for at sætte din Barracuda op så at alt trafik til et specielt subdomain altid går til en specifik server?

Jeg tænker;

www.domæne.dk -> tilfældig server
www1.domæne.dk -> altid server 1
www2.domæne.dk -> altid server 2
www3.domæne.dk -> altid server 3

Og så skal din OsCommerce vide hvilken server den er på, f.eks. server2 så skal fribetaling response URL'en sættes til www2.domæne.dk

Bare en idé.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester