Avatar billede silvah Nybegynder
18. februar 2012 - 14:41

Musik & Video i skyen.

Hej.

Jeg har i et stykke tid kigget efter den bedste mulighed for at kunne hente mine film og mit musik i skyen.

Det er således at jeg går med ideen om at selv at opsætte en server, som kan streame det til mine mobile og faste enheder i henholdsvis hjemmet og når jeg er på farten.

Men jeg har ikke haft mulighed for at opstøbe noget som kan tilfredsstille mine behov, og derfør ville jeg høre om i kender noget i evt. den dur som jeg skal bruge det i.

Mit behov er således:
En server(linux-win-Mac-Andre alternativer?) med noget software der kan streame til mac os, iphone os, windows os(samt gerne android da jeg har planer om at skifte mobil til dette). Gerne med mulighed for evt. at kunne tilgå sine ting via en browser. Har tidligere set noget hvor man har kunne tilgå sit musik og lave en playlist direkte i browseren(lidt alla grooveshark).

Er der nogle eksperter derude?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester