Artikel top billede

ComOFF: Her er Google-jobbet du IKKE vil have

Hvis søgemaskinen Google blev styret af en enkelt mand, ville jobbet være intet mindre end rædselsfuldt. Se her hvilke vanvittige søgninger han skal hjælpe med.

De opfindsomme folk bag College Humor lancerede for nogle måneder siden en video, der fik enorm opmærksomhed på nettet med syv millioner visninger på YouTube.

Her er Google ikke nogen maskine, men derimod en ældre, halvskaldet mand som sidder bag ved et skrivebord.

Adskillige mennesker kommer forbi for at søge/spørge om alverdens ting, og det er ikke ligefrem på Einstein-niveau.

Mandens tålmodighed sættes på en alvorlig prøve, når han skal servicere de tåbelige individer i kontorstolen foran sig.

Nu er College Humor klar med en ny version af videoen 'If Google was a guy', som allerede er set otte millioner gange og dermed har overgået første udgave i popularitet.

Det er samme situation som før, men der er kommet et nyt NSA-twist, der gøres grin med Google Glass, og der er også til slut en lille plads til Microsofts oversete søgemaskine Bing.

Se den stakkels Google-mand i aktion her:

Her er den første udgave af 'If Google was a guy':
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere