Artikel top billede

ComOFF: Her er Google-jobbet du IKKE vil have

Hvis søgemaskinen Google blev styret af en enkelt mand, ville jobbet være intet mindre end rædselsfuldt. Se her hvilke vanvittige søgninger han skal hjælpe med.

De opfindsomme folk bag College Humor lancerede for nogle måneder siden en video, der fik enorm opmærksomhed på nettet med syv millioner visninger på YouTube.

Her er Google ikke nogen maskine, men derimod en ældre, halvskaldet mand som sidder bag ved et skrivebord.

Adskillige mennesker kommer forbi for at søge/spørge om alverdens ting, og det er ikke ligefrem på Einstein-niveau.

Mandens tålmodighed sættes på en alvorlig prøve, når han skal servicere de tåbelige individer i kontorstolen foran sig.

Nu er College Humor klar med en ny version af videoen 'If Google was a guy', som allerede er set otte millioner gange og dermed har overgået første udgave i popularitet.

Det er samme situation som før, men der er kommet et nyt NSA-twist, der gøres grin med Google Glass, og der er også til slut en lille plads til Microsofts oversete søgemaskine Bing.

Se den stakkels Google-mand i aktion her:

Her er den første udgave af 'If Google was a guy':
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere