Artikel top billede

Rygterne vil ikke dø: iPhone får større skærm

Apple er på vej med flere nye iPhone-modeller med større skærm end fire tommer - hvis man skal tro den stigende strøm af rygter og lækkede fotos. Se her hvor meget iPhone vokser.

Nu er det ikke længere mindre tech-sider, der rapporterer om, at Apple er på vej med iPhone-modeller med display, som er større end fire tommer.

Selv det anerkendte nyhedsbureau Reuters og avisen Wall Street Journal fortæller, at vi snart kan forvente nye æble-telefoner, som har fået vokseværk.

Ifølge de nyeste rygter fra Reuters vil Apple begynde masseproduktionen i maj af en model med 4,7 tommer skærm.

Et par måneder senere skulle masseproduktionen af en mobil med 5,5 tommer skærm sættes i gang.

De nye modeller skulle anvende samme touch-teknologi, der blev introduceret med iPhone 5, og som er integreret i selve skærmen for at gøre det muligt at skabe en tyndere mobil.

Teenageren Sonny Dickson, der er en mester i at få fingre i lækkede fotos af nye Apple-produkter, har også for cirka to måneder siden vist spionbilleder af noget, der kunne være bagbeklædningen til en æblemobil.

Hans billeder understøtter rygterne om, at den næste iPhone får større skærm.

MacRumors.com har desuden via kinesiske websider opsnappet skitser af de nye modeller på 4,7 og 5,5 tommer samt nogle meget grynede spionbilleder.

Rygterne om de større skærme har efterhånden været i kog i længe, og allerede tilbage i november sidste år var nyhedsbureauet Bloomberg fremme med historien om større i iPhone-modeller med netop 4,7 og 5,5 tommer skærme.

De seneste par år har det været fast tradition, at Apple har lanceret en ny iPhone i september måned. I 2013 var der for første gang tale om hele to nye modeller: iPhone 5s og 5c.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere