Artikel top billede

Rygterne vil ikke dø: iPhone får større skærm

Apple er på vej med flere nye iPhone-modeller med større skærm end fire tommer - hvis man skal tro den stigende strøm af rygter og lækkede fotos. Se her hvor meget iPhone vokser.

Nu er det ikke længere mindre tech-sider, der rapporterer om, at Apple er på vej med iPhone-modeller med display, som er større end fire tommer.

Selv det anerkendte nyhedsbureau Reuters og avisen Wall Street Journal fortæller, at vi snart kan forvente nye æble-telefoner, som har fået vokseværk.

Ifølge de nyeste rygter fra Reuters vil Apple begynde masseproduktionen i maj af en model med 4,7 tommer skærm.

Et par måneder senere skulle masseproduktionen af en mobil med 5,5 tommer skærm sættes i gang.

De nye modeller skulle anvende samme touch-teknologi, der blev introduceret med iPhone 5, og som er integreret i selve skærmen for at gøre det muligt at skabe en tyndere mobil.

Teenageren Sonny Dickson, der er en mester i at få fingre i lækkede fotos af nye Apple-produkter, har også for cirka to måneder siden vist spionbilleder af noget, der kunne være bagbeklædningen til en æblemobil.

Hans billeder understøtter rygterne om, at den næste iPhone får større skærm.

MacRumors.com har desuden via kinesiske websider opsnappet skitser af de nye modeller på 4,7 og 5,5 tommer samt nogle meget grynede spionbilleder.

Rygterne om de større skærme har efterhånden været i kog i længe, og allerede tilbage i november sidste år var nyhedsbureauet Bloomberg fremme med historien om større i iPhone-modeller med netop 4,7 og 5,5 tommer skærme.

De seneste par år har det været fast tradition, at Apple har lanceret en ny iPhone i september måned. I 2013 var der for første gang tale om hele to nye modeller: iPhone 5s og 5c.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere