Rygterne vil ikke dø: iPhone får større skærm

Apple er på vej med flere nye iPhone-modeller med større skærm end fire tommer - hvis man skal tro den stigende strøm af rygter og lækkede fotos. Se her hvor meget iPhone vokser.

Nu er det ikke længere mindre tech-sider, der rapporterer om, at Apple er på vej med iPhone-modeller med display, som er større end fire tommer.

Selv det anerkendte nyhedsbureau Reuters og avisen Wall Street Journal fortæller, at vi snart kan forvente nye æble-telefoner, som har fået vokseværk.

Ifølge de nyeste rygter fra Reuters vil Apple begynde masseproduktionen i maj af en model med 4,7 tommer skærm.

Et par måneder senere skulle masseproduktionen af en mobil med 5,5 tommer skærm sættes i gang.

De nye modeller skulle anvende samme touch-teknologi, der blev introduceret med iPhone 5, og som er integreret i selve skærmen for at gøre det muligt at skabe en tyndere mobil.

Teenageren Sonny Dickson, der er en mester i at få fingre i lækkede fotos af nye Apple-produkter, har også for cirka to måneder siden vist spionbilleder af noget, der kunne være bagbeklædningen til en æblemobil.

Hans billeder understøtter rygterne om, at den næste iPhone får større skærm.

MacRumors.com har desuden via kinesiske websider opsnappet skitser af de nye modeller på 4,7 og 5,5 tommer samt nogle meget grynede spionbilleder.

Rygterne om de større skærme har efterhånden været i kog i længe, og allerede tilbage i november sidste år var nyhedsbureauet Bloomberg fremme med historien om større i iPhone-modeller med netop 4,7 og 5,5 tommer skærme.

De seneste par år har det været fast tradition, at Apple har lanceret en ny iPhone i september måned. I 2013 var der for første gang tale om hele to nye modeller: iPhone 5s og 5c.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Her er Microsofts planer med Windows for 2021: Pønser på fire nye versioner
Windows 10 vil udkomme i et væld af nye afskygninger i det kommende år. Få overblikket her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.