Artikel top billede

Rygterne vil ikke dø: iPhone får større skærm

Apple er på vej med flere nye iPhone-modeller med større skærm end fire tommer - hvis man skal tro den stigende strøm af rygter og lækkede fotos. Se her hvor meget iPhone vokser.

Nu er det ikke længere mindre tech-sider, der rapporterer om, at Apple er på vej med iPhone-modeller med display, som er større end fire tommer.

Selv det anerkendte nyhedsbureau Reuters og avisen Wall Street Journal fortæller, at vi snart kan forvente nye æble-telefoner, som har fået vokseværk.

Ifølge de nyeste rygter fra Reuters vil Apple begynde masseproduktionen i maj af en model med 4,7 tommer skærm.

Et par måneder senere skulle masseproduktionen af en mobil med 5,5 tommer skærm sættes i gang.

De nye modeller skulle anvende samme touch-teknologi, der blev introduceret med iPhone 5, og som er integreret i selve skærmen for at gøre det muligt at skabe en tyndere mobil.

Teenageren Sonny Dickson, der er en mester i at få fingre i lækkede fotos af nye Apple-produkter, har også for cirka to måneder siden vist spionbilleder af noget, der kunne være bagbeklædningen til en æblemobil.

Hans billeder understøtter rygterne om, at den næste iPhone får større skærm.

MacRumors.com har desuden via kinesiske websider opsnappet skitser af de nye modeller på 4,7 og 5,5 tommer samt nogle meget grynede spionbilleder.

Rygterne om de større skærme har efterhånden været i kog i længe, og allerede tilbage i november sidste år var nyhedsbureauet Bloomberg fremme med historien om større i iPhone-modeller med netop 4,7 og 5,5 tommer skærme.

De seneste par år har det været fast tradition, at Apple har lanceret en ny iPhone i september måned. I 2013 var der for første gang tale om hele to nye modeller: iPhone 5s og 5c.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere