Mikkel William Nielsen

Tidligere Journalist, klummeskribent eller blogger

E-Mail

red@cw.dk

Twitter

@websurferen

Linkedin

Se Mikkel's LinkedIn profil

Jeg er test- og forbrugerredaktør på Computerworld og lidt af en teknik pilfinger.

Mit skrivebord er altid fyldt med ny elektronik, der skal en tur på testbænken. Det gælder alt fra mobiltelefoner, tablets, bærbare computere til gadgets i alverdens afskygninger.

Ud over anmeldelser skriver jeg nyheder, guider og analyser med udgangspunkt i it-verdenen.

Jeg har især en forkærlighed for teknologi, der gør hverdagen nemmere og udstyrer os med redskaber til at arbejde mere produktivt og professionelt.

Tidligere var jeg tv-narkoman, men i dag er jeg online-junkie og bruger en stor del af dagen på nettet, hvor smilebåndet ofte får motion takket være skæve, skøre og sjove videoer. De bedste bliver bragt i sektionen ComOFF.

Jeg anmelder ud over hardware og software også film og tv-serier, der har et teknologisk twist.

Desuden er jeg ikke blevet for gammel til at spille computerspil, og det skyldes nok, at jeg voksede op i symbiose med en Commodore 64.

Siden 2005 har jeg været tilknyttet Computerworld - først som redaktør på PC World og sidenhen på ComOn.
2.190 artikler på Computerworld

Mikkel William Nielsen

3

Filmanmeldelse: "Need For Speed" kører i grøften

Spilserien "Need For Speed" er forvandlet til en film, hvor helte og skurke i toptunede superbiler kører om kap og stikker af fra politiet. Men er det værd at bruge tid og penge på? Her er dommen.

20. marts 2014 kl. 15.01 | læs »
9

Billigt succes-produkt fra Google sættes endelig til salg i Danmark

Det koster 270 kroner, og det har været så populært, at danskere har storshoppet produktet og slæbt det med hjem fra USA. Nu er Googles lille tv-makker endelig officielt til salg i Danmark.

19. marts 2014 kl. 13.36 | læs »

Google skaber et nyt operativsystem ud af Android

Android Wear er Googles seneste opfindelse, og det kan ses som en sidevogn til Android-styresystemet. De første produkter med det nye operativsystem er næsten klar - se hvad de kan her.

19. marts 2014 kl. 12.04 | læs »

Google forbedrer sine kontorprogrammer med browser-trick

Microsoft Office er stadig kongen, men Google gør nu sine gratis online kontorprogrammer endnu mere avancerede i kampen mod softwaregiganten fra Redmond. Se her hvad der er ændret.

17. marts 2014 kl. 11.01 | læs »
4

HTC til grin: 'Hemmelig' super-mobil lækket af 15-årig

Afløseren til den anmelderroste HTC One er klar om mindre end 14 dage, men telefonen er allerede lækket. Det har nærmest udviklet sig til en farce, hvor en 15-årig knægt spiller en afgørende rolle.

14. marts 2014 kl. 15.27 | læs »

Hardcore fans får død tv-serie genoplivet som film

Når yndlingsserien stopper på tv, betyder det ikke, at det er slut for evigt. Takket været crowdfunding på nettet har hardcore fans fået et uventet gensyn - men nu som film.

14. marts 2014 kl. 14.01 | læs »
12

Ville du købe iPhone 6 hvis den kunne det her?

Konceptvideo af den kommende iPhone 6 giver telefonen funktioner, som ingen andre mobiler har i dag. Er det her den rigtige vej for Apple?

13. marts 2014 kl. 14.02 | læs »
3

Galleri: Sådan skiftes låsen i hoveddøren til en elektronisk version

Den nøgleløse lås er digital og let at bruge. Men det kræver sin handyman at få den installeret korrekt. Se her hvordan det ser ud, når Yale Doorman og Verisure SmartLock flytter ind.

11. marts 2014 kl. 16.01 | læs »
26

Test: Digital lås på hoveddøren - nu er mobilen min nøgle

Den gamle Ruko-lås er sendt på pension og erstattet af en digital model, som kan styres med en app på mobilen. Her er dommen over Yale Doorman og Verisure SmartLock.

11. marts 2014 kl. 15.59 | læs »
23

Test: Nokia Lumia 1520 er en gigantisk mobil der udløser fnis

Med en skærm på seks tommer og en længde på 16 centimeter er Nokia Lumia 1520 en gigantisk smartphone. Vi har wrestlet med mobilen - og der er blevet grinet af os undervejs.

10. marts 2014 kl. 16.01 | læs »