Henrik Zangenberg

E-Mail

henrik@zangenberg.biz

31 artikler på Computerworld

Henrik Zangenberg

Nørdnyheder om flerkoneri og traktorstrip

Klumme: Velkommen til Nørdnyhederne, hvor et par af månedens aktuelle historier underkastes et datalogisk hovedeftersyn. I denne måned: Flerkoneri og traktorstrip.

24. august 2007 kl. 10.00 | læs »

Den sikre vej til at blive en it-taber: Sælg for meget

Klumme: It-virksomhederne kvæles i succes. Taberne i den store it-optur er dem, der sælger for meget og for stort – for tidligt.

22. juni 2007 kl. 10.00 | læs »

Kære it-chef, måske skulle du finde dig et andet job

Klumme: Helt ærligt: Hver fjerde danske it-chef bør finde sig et andet job. De spilder deres talenter i virksomheder, der ikke vil acceptere behovet for investeringer, som måske endda kan spare penge på sigt.

25. maj 2007 kl. 10.00 | læs »

Kriminalroman: Du er en død mand, Hank Z

Klumme: Lyden af klirrende flasker skar gennem mit plagede hoved, og jeg knipsede skruelåget af en flaske morgenmad. Tingene var ved at spidse til. Hvordan skulle efterforskningen af den berygtede Microsofos-familie ende?

3. maj 2007 kl. 10.00 | læs »

Ud med kvinderne!

Klumme: Nedringede damer med dybe sensuelle blik har intet at gøre i gadget-bladene. Os gadget-elskere elsker gadgets, og de skal ikke reduceres til lir med de bare damer.

23. marts 2007 kl. 10.00 | læs »

Den ubehøvlede analoge betjening

Klumme: Endnu tilbyder netbutikkerne kun en svag afglans af de grovheder og fornærmelser. Blandt andre har Fona en speciel måde at behandle kunder med tegnedrengen oppe ad lommen på.

23. februar 2007 kl. 10.00 | læs »

Det går kanon! Masser af penge! Arh, det er spin!!

Klumme: Alt her i verden er ikke lykke og gammen, selv om spin-folkene gerne vil have det til at se sådan ud. "Great job. Having fun. Big money". Hvorfor er det lige, at vi ikke må lære af de andres fejl?

26. januar 2007 kl. 10.15 | læs »

Vi mangler penge - masser af penge

Klumme: Kære Lars L. Send flere penge til sundheds-systemet, men sørg for at koble dem til konrete krav om, hvad vi skal have ud af dem. Vi mangler dem. Det er vigtigt.

15. december 2006 kl. 10.00 | læs »

Nu med rock: Jeg skulle have været it-chef

Klumme: Det er ikke cool at læse om it i dag. Måske er vejen frem til de unge en mere cafe-smart attitude. Læs klummens første pop-tekst om drømmen om at blive verdens sejeste it-chef. Yeah.

17. november 2006 kl. 10.00 | læs »

Så netværk dog - og scor den fede løn

Klumme: Er de danske it-chefer virkeligt så dumme, at de ikke vil lade medarbejderne netværke? Er du chef for it-folk kan du her få en ordentligt opsang. It-ansatte kan også læse med og få et par tips om at score en god løn.

24. oktober 2006 kl. 10.00 | læs »