Sådan tjener du rigtigt mange penge

Klumme: Husk at din siddelicens til sofaen udløber om 26 dage...

Goddag og velkommen i møbel­butikken!

Tak, jeg skal have et nyt sofabord.

Det er fint. Du købte en sofa hos os for to år siden, ikke sandt?

Jo, og den er vi mægtig glade for.

Det er godt. Hvis du skal have et nyt sofabord, er du naturligvis nødt til at skifte betrækket på din sofa.

Nå? Hvorfor det?

Ellers kan vi ikke sælge dig et sofabord. Her er det nye betræk.

Det er ikke rigtig noget, jeg kan lide. Jeg kan bedre lide det betræk, jeg har på min sofa i dag, og det er jo slet ikke slidt. Det virker fint for os.

Ja, det er der desværre ikke noget at gøre ved. Vi må skifte dit sofabetræk, hvis du skal have nyt sofabord. Men så får du også det nye ryatæppe, de to retrolamper, plakaten med den nøgne direktør OG serviceaftalen med i købet.

Jamen, hør nu her. Det har jeg slet ikke brug for. Og hvad er det for en serviceaftale?

Det er jo sådan, man sælger sofaborde i dag. Det er den mest moderne og sikre måde at købe møbler på. Vi gør det, for at vore kunder kan føle sig sikre og altid er moderne.

Altid moderne?

Ja, for med den nye serviceaftale skifter vi dit sofabord ud til den nyeste model hvert andet år.

Hvad hvis jeg ikke vil have den nyeste model?

Det er det fine: Så lader du bare være. Vi vil jo ikke tvinge nogen.

Hvad koster det så?

Hvor mange personer bor der i husstanden?

Fire - hvorfor det?

Vi prissætter ikke sofaborde efter, hvad de koster at lave, men efter hvad de er værd for kunderne. Jo flere der bor i husstanden, jo mere er sofabordet værd for familien. Er der nogen teenagere?

Ja, en enkelt.

Så bliver det lidt dyrere. Teenagere hænger jo rigtig meget i sofaen og bruger sofabordet mere. Så stiger værdien og dermed prisen, men jeg kan presse dig ind i kategori B og give dig en rigtig god pris, hvis du slår til inden for de næste 20 minutter. 250 kroner.

Artiklen fortsætter på næste side...


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på leasing, detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Danmarks Statistik skifter fra Oracle og SAS Institute til open source-platforme for at spare på licensbetalinger: "Vi ser et teknologi-landskab, hvor nogle af de store spillere er ved at blive overhalet af nye letvægtsprodukter"
Interview: For at nedbringe udgifterne til de årlige licensbetalinger mindsker Danmarks Statistik forbruget af kerner hos Oracle og SAS Institute for i stedet at bruge open source-platforme. "Vi har haft sindssygt gode resultater med at introducere dem. På de åbne platforme kan vi bygge en del mere selv," siger CIO Annie Stahel. Se platformene her.
Computerworld
NemID ramt af nedbrud
Det er ikke muligt at logge på med NemID i øjeblikket. Nets bekræfter, at der er driftsproblemer. (Opdateret).
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.