Spil - fremtiden er lys

Klumme: Spil er en opmuntring for hele it-branchen. I dag er der slet intet modsætningsforhold mellem at arbejde med it og være en farvestrålende og cool kriminel.

Salgstallene for den seneste version af Grand Theft Auto har været skuffende. Der er tydeligvis behov for nye kriminalitets-inspirerende spil for både børn og voksne. Vi iler derfor med en test af mulige aftagere:

Vi starter med et spil for de mindste, nemlig det helt nye "Shoplifting" til både Nintendo DS og PC. Det kan være lidt voldsomt for de 5-årige at starte med at stjæle biler, eller håndtere skinnende skydevåben.

Indtil i dag har de små været henvist til Pixeline og andre sødladne og pædagogisk/politisk korrekte spil.

Med "Shoplifting" bliver der ændret ved dette. Spillet giver en meget fin introduktion til en kriminel karriere efter den klassiske storebror-model.

Du skal manøvrere igennem supermarkedet og rapse så mange ting som muligt. Storebror er med hele tiden og giver gode råd, men indkasserer også alle tyvekoster, hvis du ikke makker ret.

Den store dybfrosne culottesteg giver flest point, men pas på forfrysninger, når du skal manøvrere den gennem kassen under hættetrøjen.

Undervejs i spillet skal man undgå butiksdetektiven, bestyreren og flaskedrengen.

Spillet bliver hurtigt lidt kedeligt, men kan være en god træning, inden man prøver de nye kvalifikationer af i virkeligheden.

For de voksne er spillet "SteinCity" et forfriskende nyt pust. Her skal du bygge et it-firma af ingenting. Spillet er sponsoreret af en række ledende pengeinstitutter, der stiller de mest avancerede finansielle instrumenter til rådighed.

Her handler det om at konstruere karuseller og pyramider og samtidig indkøbe så meget "bling", at alle fortsat har maksimal tillid til dig.

Du kan løbende måle omverdens tillid, på det lille "cheatometer" i skærmens bund. Spillet vrimler med farvestrålende karakterer, nogen af dem hentet fra bl.a. "TribalWar".

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk medarbejdernes arbejdsgange – på både kontoret og fra køkkenbordet
Fleksible arbejdsformer og produktivitet fra hjemmekontoret er kommet for at blive, og det har understreget behovet for velfungerende møde- og samarbejdsformer. Mange samarbejdsplatforme er imidlertid både usikre, ustabile, besværlige at anvende og med en så utilstrækkelig lyd- og billedkvalitet, at det tapper teamet for kræfter, hæmmer effektiviteten og kan gøre det svært at følge med eller træffe en beslutning. I dette whitepaper kan du læse, hvordan Cisco Webex ggør det muligt at afholde velfungerende onlinemøder med både få og rigtig mange deltagere – og med sikkerhed for, at ingen uvedkommende følger med.