Søren Lehn

PA Consulting Group

E-Mail

soren.lehn@paconsulting.com

Linkedin

Se Søren's LinkedIn profil

Jeg er seniorpartner i konsulenthuset PA Consulting Group og brænder for it i rigtig bred forstand.

Mere konkret rådgiver jeg kunder om, hvordan it kan og bør være med til at styrke forretningen - det kan være i form af en fuld digitalisering af dialogen med kunder og borgere samt af de interne processer. Eller en fundamental omlægning af en virksomheds operationsmodel og det deraf afledte arbejde med at etablere det optimale systemlandskab.

I mine weekender nyder jeg friheden på min mountainbike, hvor den umiddelbare udfordring er det næste sving.
10 artikler på Computerworld

Søren Lehn

Hvad betyder digitaliseringen for de samlede it-budgetter i virksomhederne? Det får du et bud på her

Klumme: Det lyder jo helt fantastisk. Faldende it-budgetter! Men helt så enkelt er det desværre ikke. Noget bliver billigere, men fokus flytter, og det koster.

2. marts 2018 kl. 12.58 | læs »

Ansvaret ligger på dig, hvis din organisation skal arbejde mere agilt

Klumme: Langt de fleste topledere foretrækker stadig den klassiske vandfaldsmodel. De får nervøse trækninger, hvis man nævner 'agil udvikling.' Men det er den vej, vi skal. Og her bærer CIO'en og it-afdelingen et væsentligt ansvar for at vise vejen.

13. november 2017 kl. 10.45 | læs »
4

Tre ting du skal kunne, hvis du skal have succes som moderne CIO

Klumme: Der er nok at gå i gang med for den ambitiøse it-chef. Der er lige nu en gylden mulighed for at spille en hovedrolle i den digitale omstilling, der rammer os alle i disse år. Her er tre bud på tre, der gør dig til en god it-chef i dag.

2. juni 2017 kl. 10.30 | læs »
1

Kunstig intelligens og automation: It-afdelingerne i fare for at miste troværdigheden

Klumme: Man skulle tro, at it-kyndige var blandt de største entusiaster, når det gælder kunstig intelligens og automation, men sådan er det ofte ikke. Her er, hvad du som CIO bør gøre for at få det det fulde udbytte af de nye teknologier.

4. januar 2017 kl. 09.00 | læs »
1

Snart findes it-afdelingen (måske) ikke længere - men it-chefen har en fremtid alligevel

Klumme: Dommedagsbasunerne har varslet it-afdelingens snarlige død og CIO'ens forvandling til en vicevært. Den gode nyhed er, at CIO'en kan genstarte sig selv og blive den vigtigste forandringsagent. Tør du tage ansvaret?

4. maj 2016 kl. 13.02 | læs »

Fremtidens teknologier: Hvad er hype - og hvad skaber reelt værdi?

Klumme: Nye teknologiske landvindinger ser dagens lys nærmest dagligt, og teknologierne bliver samtidig mere og mere avancerede. Men hvad er op og ned på dem - og hvordan ved vi, hvilken bølge vi skal hoppe på?

18. april 2016 kl. 14.06 | læs »
1

Er din virksomhed truet af disruption og dele-økonomi? Måske findes løsningen her

Klumme: De aller-skarpeste digitale kompetencer, som er med til at udvikle innovative produkter, sidder oftest fast i it-afdelingen. Det er på tide at give dem deres frihed - og lade dem gøre det, de gør bedst.

20. november 2015 kl. 09.02 | læs »
10

Hasta la vista, baby - robotterne kommer og nakker dit job

Klumme: Automation. Kunstig intelligens. Robotter. Begreberne er mange og alsidige, men én ting er sikkert. De kommer. Robotterne altså. Og de vil på sigt overflødiggøre job - også i it-branchen.

15. juni 2015 kl. 06.30 | læs »

Har du hacket din virksomhed i dag?

Klumme: Det er måske nok at overdrive en smule - men hvis du ikke lige går og overvejer at ansætte en hacker til at teste din virksomheds sårbarhed, så bør du i det mindste se din virksomhed grundigt efter i sømmene og spørge dig selv: Tager jeg truslen fra cyberspace alvorligt nok?

7. april 2015 kl. 09.45 | læs »

Succes rimer på simpelt: Sådan tager du ved lære af AirBnB og Uber

Klumme: Det handler om at gøre det så nemt for kunderne som muligt. Men hvordan griber man det an i et komplekst it-landskab? Her er tre simple bud.

6. februar 2015 kl. 14.59 | læs »