Steffen Villadsen

Idé - og ledelsesredaktør

E-Mail

stv@cw.dk

Twitter

@SteffenVilladse

Telefon

77300347

Linkedin

Se Steffen's LinkedIn profil

Jeg er erhvervsjournalist, men skriver som idé - og ledelsesredaktør en del om de danske CIO'er, ligesom jeg holder øje med teknologi med forretning for øje.

Jeg er oprindeligt uddannet journalist fra Syddansk Universitet, men har efterfølgende læst Cand.Public på blandt andet CBS og universitetet i Torino.

Tidligere har jeg skrevet for Børsen, hvorfra jeg har min praktiske uddannelse som erhvervsjournalist.

595 artikler på Computerworld

Steffen Villadsen

5

Google+ fik dødsdom i december: Nu ligger tidplanen for henrettelsen parat

Frem mod april afliver Google sit sociale medie Google+. Tidligere har kun måneden ligget fast, men nu har tech-virksomheden frigivet en tidsplan for, hvordan man tænker sig at lukke det sociale medie ned.

31. januar 2019 kl. 08.08 | læs »
3

Apple kendte til alvorlige Facetime-problemer: Ventede mere end en uge med at reagere

I mere end en uge var Apple bekendt med Facetime-fejlen, der giver mulighed for at aflytte andre brugere uden, at de ved det.

30. januar 2019 kl. 12.01 | læs »
Premium

Tidligere vinder af Årets CIO færdig i JN Data: "Vi mener, at der er en anden, der er bedre"

Kenneth Egelund Schmidt stopper hos JN Data. Det sker i forbindelse med en stort anlagt ledelsesrokade, hvor hans rolle forsvinder.

29. januar 2019 kl. 15.59 | læs »
Premium

Dansk health-tech startup slår rekord: Får millioner i tilskud af EU til at analysere røntgenbilleder

EU-millionerne vælter ind hos den danske health tech-virksomhed Radiobotics, der arbejder med at benytte machine learning til at analysere røntgenbilleder.

29. januar 2019 kl. 09.00 | læs »

Morgen-briefing: Ny dansk uddannelse i e-handel / Europarådet nedfælder kodeks for AI / IBM indgår aftale med Copenhagen Fintech / Dropbox foretager strategisk opkøb

Ny dansk uddannelse i e-handel. Europarådet nedfælder kodeks for AI. IBM indgår aftale med Copenhagen Fintech. Dropbox foretager et strategisk opkøb, og så nedjusterer Nvidia sine forventninger efter opbremsning i den kinesiske økonomi.

29. januar 2019 kl. 06.40 | læs »
Premium

IBM fejler selverklæret mission om at ansætte 250 medarbejdere til dansk innovationscenter: "Vi har haft sværere ved at finde de rette nye kollegaer, end vi havde regnet med"

For få medarbejdere med dyb teknisk forståelse har valgt søge stillinger i IBM's innovationscenter i København. For to år siden annoncerede IBM selv, at man ville ansætte 250 medarbejdere. To år senere er det blot lykkedes at ansætte i omegnen af 60 personer.

28. januar 2019 kl. 10.00 | læs »
Premium

Helt ny version af ITIL lander om en måned: ”Det er ikke et paradigmeskift, men det er et nyt fokus"

I slutningen af februar udkommer det nye ITIL 4. Men hvad byder den nye version på, og hvad skal du være særligt opmærksom på. Det får du et bud på her.

24. januar 2019 kl. 15.30 | læs »
Premium

Torbjörn og hans folk bruger prognoser og mavefornemmelse til at afgøre om Københavns veje skal saltes: Nu har de kig på et nyt revolutionerende it-system

For foden af Amager Bakke bestemmer Københavns Vintertjeneste, om der skal saltes på vejene eller ej. Det sker på baggrund af erfaringer og prognoser fra to ældre it-systemer. Nu begynder der at dufte af en teknisk revolution.

23. januar 2019 kl. 09.00 | læs »
2

Fransk datatilsyn stanger heftig GDPR-bøde på 370 millioner kroner ud til Google

Mægtige Google har fået ørene i den franske maskine. Det franske datatilsyn har nemlig skrevet en bøde på 50 millioner euro for løbende brud på den nye europæiske persondatalovgivning.

21. januar 2019 kl. 17.07 | læs »

Fremadstormende dansk AI-virksomhed henter verdenskendt dansker ind i bestyrelsen: "Vi har samlet et verdensklassehold"

Seks måneder efter sit pludselige exit fra analyseikonet Gartner gør veteranen Peter Søndergaard comeback. Den erfarne teknologiekspert indtræder som bestyrelsesformand hos 2021.AI.

17. januar 2019 kl. 15.58 | læs »