Artikel top billede

Hav af sikkerhedsproblemer i Shockwave Player

Adobe har travlt med at lukke et væld af sikkerhedsproblemer i det meget udbredte Shockwave Player.

Computerworld News Service: Adobe Systems lukker 20 sikkerhedshuller i Shockwave Player. De flere af sårbarhederne gør det muligt for angribere at køre deres egen kode på en ramt computer.

Sårbahederne findes i alle versioner af Shockwave Player op til version 11.5.7.609 og i versionerne til både Apples Mac OS X og Microsoft Windows.

18 af problemerne kan føre til sletning af kode, mens de to kan føre til problemer med denial of service-angreb.

Shockwave Player anvendes til at vide indhold udviklet i Adobes Director-program, der indeholder avancerede værktøjer til at udvikle interaktivt indhold - herunder Flash.

Director-applikationen kan anvendes til at skabe 3D-modeller og højkvalitets-billeder.

Problemerne blev opdaget af adskillige udviklere. Ifølge Adobe er Shockwave-softwaren installeret på mere end 450 millioner computere verden over.

Adobe har på det seneste skruet gevaldigt op for selskabets sikkerhedsprogram. Det er sket i takt med, at angriberne tilsyneladende er begyndt at fokusere på at finde sårbarheder i selskabets programmer.

Dette kan skyldes visheden om, at Adobes programmer er installeret på computere verden over.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere


AI - bliv klogere på de kloge algoritmer

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, hvorpå vi arbejder og driver virksomhed. Der er imidlertid mange teknologiske, forretningsmæssige, strategiske, ledelsesmæssige og organisatoriske overvejelser, der er helt nødvendige, hvis man skal have succes med kunstig intelligens. Hør blandt andet om, hvordan du kommer godt igang med AI og machine learning

14. december 2021 | Læs mere


Sådan forsvarer du dig effektivt mod Ransomware

Mange danske virksomheder været ramt af succesfulde ransomware-angreb i det seneste års tid, hvor hackere formår at indsnige kode i systemerne, som de anvender til at blokere for organisationens data. På denne konference får du derfor overblik over en række muligheder for at modstå ransomware-angreb - og komme videre når de sker.

16. december 2021 | Læs mere