Sådan synkroniserer du Outlook og Google Kalender

Det er faktisk pærenemt at synkronisere Outlook-kalenderen og Google Kalender. Se her, hvordan du gør.

Computerworld News Service: De fleste af mine kalenderdata bor i Outlook.

Det er dog ikke et bevidst valg.

Det er bare der, at de i årenes løb har samlet sig.

Jeg ville hellere bruge Google Kalender, som er mere alsidig og mindre, øh, Outlook-agtig.

Jeg har bare et enkelt problem: Hvordan flytter jeg mine data fra Outlook til Google? Og lige så vigtigt: Hvordan holder jeg de to kalendere synkroniserede?

Overraskende nok er der ikke mange, der er klar over, at Google selv tilbyder en løsning med det passende navn Google Calendar Sync.

Dette gratis værktøj kører under Windows og holder automatisk din Google Kalender og din Outlook-kalender synkroniserede.

Det betyder, at du kan indtaste en aftale på den ene kalender, og den vil auto-magisk opstå på den anden og vice versa.

Kompatibelt med Vista og XP
Du kan også vælge at holde dig til envejssynkronisering såsom at kopiere alle dine Outlook-aftaler til Google Kalender uden at kopiere dine Google-aftaler til Outlook.

Google Calendar Sync er kompatibelt med Windows XP og Vista (men ifølge min erfaring fungerer det også helt fint på Windows 7).

Det kræver Outlook 2003 eller 2007 og er for nylig også begyndt at understøtte 2010.

Indtil videre fungerer værktøjet dog kun med 32-bitversionen af Outlook 2010.

Hvis du kører 64-bitversionen, er du nødt til at væbne dig med tålmodighed en lidt endnu.

Jeg er sikker på, at Google tilføjer understøttelse på et tidspunkt.

En ren leg at sætte op
Opsætningen er en leg: Download og kør værktøjet, indtast din Google-konto, vælg din foretrukne synkroniseringsmetode (en- eller tovejs) og specificer, hvor ofte værktøjet skal synkronisere dine kalendere (standardindstillingen er hver anden time).

Og det var det.

Den første synkronisering tager et par minutter.

Derefter foregår det stort set øjeblikkeligt.

Nu kan du anvende begge kalendere, som det passer dig, mens de forbliver synkroniserede.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer & Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Beskyt virksomheden effektivt mod mailbårne angreb
Mailserveren er rykket i skyen, typisk i form af Office 365, men det er truslerne også. For trods højt sikkerhedsniveau hos Microsoft er virksomhederne mindst lige så udsat for mailbårne cyberangreb som førhen. Enten i form af social engineering – hvor angriberne prøver at lokke adgangsgivende informationer ud af medarbejderne, i form af phishing eller gennem deciderede malwareangreb. Dertil kommer forsøg på svindel i form af eksempelvis CEO-fraud, falske fakturaer og meget andet. Denne hvidbog giver et opdateret overblik over angrebsformerne og konkrete bud på, hvordan du bedst forebygger, at din virksomhed rammes.