Artikel top billede

NemID atter ramt af nedbrud

Så er den den gal igen hos DanID. Den ene side af det spejlede system fejlede op til weekenden med det resultat, at NemID fik problemer.

Det fælles logonsystemet NemID, som drives af den Nets-ejede leverandør DAnID havde i fredags igen problemer med systemet.
 
Denne gang var det den ene af de to redundante platforme, som blev ramt af en fejl, der bevirkede, at brugerne fik at vide, at de havde tastet et forkert brugernavn eller password ind.
 
Hos DanID fortæller kommunikationschef Jette Knudsen, at fejlen optrådte periodevis fredag aften.
 
"Vi har en trafik, som går fra den ene side til den anden, og den ene side havde nogle periodevise fejl, hvor den loader applet'en på en forkert måde," siger Jette Knudsen.  
 
Hun fortæller, at firmaet herefter flyttede systemet over på det såkaldt raske ben, mens det dårlige ben blev repareret.
 
Det er endnu ukendt, hvor mange der har været påvirket af fredagens tekniske vanskeligheder med NemID.
 
DanID stod så sent som i tirsdags skoleret overfor IT-og Telestyrelsen for at afgive en redegørelse om sidste weekends problemer, som kulminerede i et flere timer langt totalnedbrud af NemID.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere