Stream musik fra din pc til en trådløs højttaler

Nu kan du ved hjælp af en lille USB-sender og en trådløs højttaler spille musik fra computeren, uanset om du befinder dig et sted i huset eller på terrassen. Se her hvordan det fungerer.

Højttalerproducenten Bose har netop lanceret et nyt musiksystem, der trådløst streamer musik direkte fra din computer til en lille højttalerenhed.

- Med SoundLink er du ikke længere bundet til computeren, når du hører musik eller radio. Nu kan du bære højttaleren ud på terrassen og derfra styre musikken med fjernbetjeningen, fortæller Bjarne Andersen fra Bose.

Normalt er man bundet til computeren, når man skal justere lydstyrken, skifte sang og playliste eller skifte imellem lydkilder.

Den lille USB-transmitter, der følger med SoundLink, betyder, at man fremover ikke behøver at lette numsen, men kan nøjes med at svinge den medfølgende fjernbetjening, der ved hjælp af infrarødt lys justerer volumen og skifter imellem sange.

Du skal blot pege den mod højttaleren, der sender signalet videre til computeren via Bluetooth.

SoundLink kan anvendes uden brug af WiFi-forbindelse og uden installation af software.

- Det er ren 'plug and play'. Bare sæt USB-transmitteren i computeren, så streames musikken til højttalerenheden. Rækkevidden er op til 20 meter lidt afhængig af væggenes tykkelse og husets konstruktion, fortæller Bjarne Andersen.

Højttalerenheden er udstyret med et genopladeligt lithium-ion-batteri, som holder op til syv timer afhængig af lydstyrken.

SoundLink afspiller alle typer musikfiler og internetradio fra computeren og kan desuden bruges som en mobil højttalerenhed. Via jackstik kan man tilslutte andre lydkilder som iPod, iPhone eller en MP3-afspiller.

SoundLink, der fås i sort og måler 30,7 x 17,1 x 10,3 centimeter, er i handlen nu og koster 4.495 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere