Artikel top billede

Rasende webkunder: Hvor er vores smartphones?

Mange kunder har forgæves forsøgt at handle it-produkter online hos Diamond Data i Slagelse. Pengene bliver trukket, men varerne dukker aldrig op.

Leif Hjermitslev fra Århus er godt træt af Diamond Data.

10. januar bestilte han forventningsfuldt den nye iPhone 4 fra webshoppen Diamond Data, og alt virkede tilforladeligt. Lige indtil han besluttede sig for at lave en Google-søgning på firmaet.

Her dukkede en række anmeldelser af forretningen nemlig op inde fra hjemmesiden Trustpilot.dk, og de var langt fra positive. På baggrund af 110 anmeldelser ligger firmaet på karakteren 1.3 ud af 10. Men da var det allerede for sent for Leif Hjermitslev, som ærgede sig over ikke at have tjekket det inden.

"Men man har jo altid et lille håb. Det kunne være, at det bare var nogle hysteriske folk, der skrev ind og så videre," siger han. 

Massevis af tilfælde

På anmelder-siden findes massevis af indlæg, hvor folk beskriver deres negative oplevelser af virksomheden.

I mange tilfælde er penge blevet trukket fra kundernes konti, men når de har brugt deres Track & Trace-nummer, viser det sig, at varerne aldrig er blevet sendt.

Leif Hjermitslev forsøgte sig også på posthuset.

"Hun bad mig om T&T-nummeret, og så blev der helt stille i den anden ende. 'Ja den er ikke sendt, og det bliver den nok heller aldrig'," lød beskeden fra postmedarbejderen, som ifølge Leif Hjermitslev havde haft mange i røret angående Diamond Data.

Inden da havde han forsøgt at annullere sin ordre. Tre dage efter sin bestilling afbestilte han den per mail.

Der skete dog ingenting. Tværtimod blev pengene trukket fra hans konto 18. januar, og han fik e-mail om, at ordren var ekspederet. Smartphonen har han dog ikke set skyggen af, og firmaet har ikke svaret tilbage på hans gentagne mails og telefonopkald.

Hjælp fra banken

Den utilfredse århusianer har ligesom flere andre søgt om indsigelse i banken og anmeldt firmaet til politiet.

Hans 4.900 kroner svæver dog endnu i luften et sted.

Computerworld har gentagne gange forsøgt at komme i kontakt med Diamond Data, men desværre uden held.

På hjemmesiden står der, at direktør Bilal Sallallah er fratrådt 3. januar, og at der samtidig vil træde en ny ledelse til.

Ifølge erhvervsdatabasen BIQ er direktøren dog allerede fratrådt 16. august 2010, og siden da har Yahiya Hassan Al-Qot været noteret som eneste medlem af direktionen.

På hjemmesiden lufter Diamond Data planer om udvidelse med tre såkaldte "Pick Up Stores".




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere