Med gratis software får du mediecenter i stuen

Du behøver ikke være nørd eller have en dyr fladskærm for at få internet og videofiler til at flyde sammen i stuen. Boxee gør det hårde arbejde for dig, og du kan prøve mediecenter-softwaren her.

For nylig anmeldte vi WD TV Live HD, der er en smart lille medieafspiller.

Når du forbinder den til dit fjernsyn, kan du trække indhold fra dine computere og netværksharddiske og få det vist i stuen.

Men WD ser ud til at få konkurrence fra en ny boks, der bærer navnet Boxee Box.

Den minder en del om WD TV Live HD, da den også kan afspille alverdens videoformater fra MKV til WMV.

Samtidig har den nogenlunde samme specifikationer, selv om designet skiller sig væsentligt ud. Det ser nemlig ud til, at boksen er skåret skævt over, og det er uden tvivl et af de mest asymmetriske produkter, vi længe er stødt på.

Det mest interessante ved Boxee Box er nu ikke designet, men i langt højere grad softwaren som lidt forvirrende blot hedder Boxee.

Den forvandler boksen til et mediecenter, der afspiller video, fotos og billeder via fladskærmen. Brugermenuen er nem at gå til, og den er tæt integreret med internettet.

Det vil sige, at du kan hente klip fra YouTube, Wired og en mængde andre indholdsleverandører online. Det er endda muligt at aktivere en indbygget browser.

De smarte funktioner, som Boxee er udstyret med, ser ud til at give WD TV Live HD et solidt spark i Ethernet-kablet. Det skyldes, at WD's model har et ekstremt sparsomt udvalg af såkaldte apps, der kan få fjernsynet til at vise forskelligt indhold fra nettet.

Boxee Box produceres af D-Link, og modellen skulle være ude på det amerikanske marked i løbet af sommeren. Prisen bliver omkring 200 dollar, cirka 1.100 kroner.

Hvis du er nysgerrig på at prøve mediecenteret, kan du allerede komme i gang, da det er muligt at downloade en betaversion af softwaren til din pc.

Download Boxee her.

Du kan læse mere om boksen her.

Her er et par videoer, der viser, hvordan Boxee og Boxee Box virker:

Boxee Beta from boxee on Vimeo.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere