Artikel top billede

Windows 8 lækket på nettet - se den her

En tidlig udgave af det kommende Windows 8 er blevet lækket på internettet og deles nu på torrent-netværkene.

Læs også: Så fed bliver Windows 8.

Er du nysgerrig efter at finde ud af, hvordan det kommende Windows 8-operativsystem tager sig ud, kan du lige nu finde en lækket, uofficiel kopi på nettet - hvis du vel at mærke ved, hvor du skal lede.

Den smarte løsning er dog nok snarere at kigge på billederne her og ellers vente på, at Microsoft frigiver en officiel og offentlig testversion senere på året.

Den lækkede kopi har versionsnummer 7850 og kaldes for "Milestone 1 Build."

Der er tale om en meget tidlig version, og flere kommentatorer har da også bemærket, at brugergrænsefladen minder utrolig meget om, hvad vi allerede kender fra Windows 7.

Kommer med indbygget App Store

Der er et par nye funktioner gemt i operativsystemet, blandt andet den meget omtalte Windows App Store, der vil gøre det muligt for brugere at købe og downloade programmer direkte fra Windows 8.

Derudover kan Windows 8 åbne ISO-filer, har indbygget understøttelse for PDF-dokumenter og har flere muligheder for at kunne personliggøres via farvevalg og temaer.

Den inkluderede version af Internet Explorer 9 har også en ny brugergrænseflade, der minder om, hvad vi allerede kender fra Windows Phone 7.

Det antages, at Microsoft eksperimenterer med forskellige løsninger til, hvordan Windows 8 kan bruges på tablet-computere og bruges med fingerkommandoer.

Microsoft har netop demonstreret en version af Internet Explorer 10 og Windows 8 kørende på en ARM-baseret Nvidia Tegra2-processor på MIX11-konferencen i Las Vegas.

Indtil nu har Windows 8 kun kørt på Intels x86-platform, men med understøttelsen for ARM-teknologien håber Microsoft at få Windows 8 ud på flere håndholdte og bærbare produkter og bedre kunne konkurrere med Apples iPad og tablet-computere med Google Android 3.0.

Det forventes, at Windows 8 lanceres engang i løbet af næste år.

Læs også: Så fed bliver Windows 8.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere