Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Tip: Fyld din bil op med it inden ferien

Med det helt rigtige gear kan du komme godt op at køre. Så inden du smider kufferterne i bagagerummet og triller på sommerferie, er det værd at overveje, om din oktanslæde fortjener nyt it-udstyr.

Tip: Fyld din bil op med it inden ferien

Nu varer det ikke længe, før ungerne spændes fast på bagsædet, og familien drager på sommerferie.

Men inden du sidder ubehjælpeligt fast i en bilkø i Tyskland og kommer til at svede som en islandsk gejser, kan du forkæle dig selv og din bil med den nyeste elektronik.

Vi har samlet tre gadgets, der er værd at slæbe med på ferien - og som faktisk også er ganske brugbare, når du til daglig benytter din bil.

Se mere på de næste sider.

TomTom Go Live 1000

Det er en lille genistreg, som TomTom har begået med sin seneste landevejsridder. GPS'en er udstyret med et sim-kort, og den er derfor konstant i kontakt med HD Traffic.

Det er TomToms avancerede trafiktjeneste, der med stor præcision dirigerer dig uden om bilkøer - eller i værste fald fortæller dig, hvor lang tid du kommer til at holde stille.

Go Live 1000 er ganske enkelt et unikt værktøj til den travle bilist.

Pris: 2.300 kroner

Læs anmeldelse af TomTom Go Live 1000 her.

Jabra Freeway

Håndfri mobiltelefoni i bilen bliver ikke meget nemmere end med Jabra Freeway, der hæftes fast i solskærmen.

Takket være Bluetooth kobler din mobil automatisk til og fra Jabra Freeway, når du går ind og ud af bilen.

Du skal ikke tænde for noget som helst. Batterilevetiden er i topklasse, og som en bonus kan Freeway bruges som FM-sender. Dermed kan du afspille musik fra din mobil til anlægget i din bil.

Pris: 800 kroner

Læs anmeldelse af Jabra Freeway her.

Anti Sleep Pilot

Mange trafikulykker skyldes træthed, men med Anti Sleep Pilot i forruden får du en advarsel med både lys og lyd, hvis du trænger til et hvil og skal køre ind til siden.

Under kørslen bruger den lille, runde gadget sensorer til at analysere, hvor frisk du er.

Samtidig gør Anti Sleep Pilot brug af opmærksomhedstest, hvor du med jævne mellemrum skal trykke på enheden. Din reaktionsevne bruges i beregningen af dit køretræthedsniveau.

Pris: 1.500 kroner




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere