BreakingCIO Peter Cabello stopper i Pandora: "Det mit team har opnået på få år er intet mindre end enestående."

Sitecore på partnerjagt i USA

Sitecore er taget til Microsoft Partner Conference med nyt syn på kundehåndtering og cloud computing. Mød danskerne med amerikansk succes her.

Læs også: Otte firmaer blandt Europas bedste

LOS ANGELES: De lyser op. Både på markedet, men også når man går rundt på 2011-udgaven af Microsoft Partner Conference, som har været i gang siden mandag og slutte torsdag.

Rundt om halsen på alle 15.000 deltagere hænger en snor med Sitecores navn og logo. Og inde i konferencens udstillingshal har Sitecore en af de største partnerstande.

Det er femte år i træk, at direktøren for Sitecore USA, Inc Bjarne K. Hansen sammen med en gruppe sælgere har stillet standen op på Microsofts partnerkonference. Men nu skal standen også på pension; ikke fordi Sitecore vil holde op med at komme, men fordi standen trænger til en erstatning, som kan give en ny vinkel på Sitecore.

En ny vinkel på CMS
En ny vinkel er også opskriften på den succes, som Sitecore oplever. En succes med solidt fodfæste i USA, men som også er godt på vej til at sprede sig i Europa og Japan.

I et lille mødelokale med glasvægge ud til udstillingen i Los Angeles Convention Center sidder Bjarne K. Hansen og Sitcores COO Kim Elsass og fortæller historien. De bruger partnerkonferencen til skabe synlighed, skaffe nye partnere og efteruddanne medarbejderne.

Det danske softwarehus er godt i gang med at give content management en helt ny vinkel. En vinkel som har gjort det meget nemmere at få foden indenfor i selv meget store virksomheder.

Fastholder kunder
"Vi kalder det customer engagement platform. Hvor virksomheder tidligere havde et website som et slags visitkort eller katalog, så er det nu en proces der handler om at fastholde kunder og udnytte internettets muligheder til det"

Dermed er design og indholdsproduktion ikke længere det centrale i opbygningen af websites. Med Sitecores customer engagement platform er etableringen af et fastholdelses workflow omkring kunden afgørende.

I workflowet integreres de handlinger som skal til, hvis en kunde for eksempel ikke har gennemført et køb. Det kan være alt fra at vise  et nyt banner eller nogle nye funktioner på sitet til at sende en email og måske endda sætte et call center i gang med at tage over.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital Vækst 2021

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. På konferencen undersøger vi de tre vigtigste aspekter i den digitale transformation: Forretningsmodellerne, de menneskelige og organisatoriske faktorer samt valget af teknologier. I tre Digitale Dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, og herefter åbner vi for spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

21. januar 2021 | Læs mere


Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Premium
CIO Peter Cabello Holmberg stopper hos Pandora efter fem år: ”Jeg trives med transformationer, hvor det ikke bare handler om at ændre retningen fem grader"
Efter fem år i spidsen for it hos en af Danmarks største virksomheder stopper Peter Cabello Holmberg som CIO hos Pandora efter hans stilling er blevet sammenlagt med e-handelschefen. "Det er det rigtige at gøre."
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Cisco Umbrella: Sådan udvikler truslerne sig netop nu
Hver eneste dag håndterer de mere end 30 datacentre under Cisco Umbrella mere end 240 milliarder forespørgsler fra 190 lande. Det giver sikkerhedseksperter hos Cisco Talos et enestående datagrundlag for at kortlægge, hvordan cybertrusselsbilledet udvikler sig. I dette whitepaper kan du læse, hvordan trusselsbilledet har udviklet sig hen over 2020. Men – endnu vigtigere – om, hvordan din organisation bedst forbereder sig på at håndtere truslerne i tiden der kommer.