Artikel top billede

Mød Computerworlds mange nye bloggere og blogs

Holdet af Computerworld-bloggere er blevet udvidet markant, og der er samtidig blevet oprettet nye blogs som ERP-bloggen og Outsourcing-bloggen. Få overblikket over alle vores blogs og bloggere her.

Computerworlds journalister skriver året rundt artikler om alt fra sikkerheds-trusler til regnskabs-rod og bredbånds-hastigheder.

Hensigten er at komme så bredt omkring, at alle vores i forvejen indsigtsfulde læsere får et solidt nyhedsoverblik og perspektiver på de aktuelle sager i form af interviews, analyser og rapportager.

Nogle gange er den bedste måde at skabe indsigt på dog at lade eksperterne selv komme direkte til orde.

Det gør vi via klummer og blogs - og specielt det sidste har vi haft fokus på at forbedre i de seneste måneder.

Vi har derfor udvidet antallet af udvalgte Computerworld-bloggere og -blogs.

Alle brugere af Computerworld har mulighed for at deltage i debatten - og kan også selv oprette indlæg på siden computerworld.dk/brugerblog/ny.

Ønsker man at følge vores udvalgte bloggere, er her en lille introduktion til nogle af de nyeste:

Outsourcing, ERP og mobilitet

Outsourcing-bloggen skrives af Capgemini-rådgiverne Anders Høegh-Guldberg og Ole Samuelsen.

Bloggen fokuserer på muligheder og udfordringer i forbindelse med it-outsourcing og -offshoring.

Lige nu er der eksempelvis et aktuelt blogindlæg med titlen "Er den danske programmør død?" hvor Ole Samuelsen søger et svar på, om den øgede brug af outsourcing i den danske it-branche betyder, at den danske programmør er en uddøende race?

Peter Kreiner, der er Business specialist i NNIT og ekspert inden for Enterprise Arkitektur, IT Governance og mobile-løsninger, har på ERP-bloggen lige nu fokus på mobility i forhold til ERP-systemer.

Og nu vi er ved mobility - en af tidens store trends - så har vi naturligvis også allieret os med et par dygtige app-udviklere.

Apps-bloggen skriver Philip Bruce og Ole Gammelgaard fra udviklingshuset Shape om app-udvikling til forskellige mobile platforme.

Vækst, ledelse og innovation

Der er også fokus på de lidt mere ledelses-betonede emner. Forsker og underviser på Aalborg Universitet, Reimer Ivang, har eksempelvis lige nu på Executive-bloggenet indlæg om læren af De Gule Siders konkurs.

Vi har også oprettet Vækst-bloggen, hvor Grimur Lund, formand for den nordjyske paraplyorganisation BrainsBusiness, blogger om kunsten at skabe vækst.

Gigant-bloggen skriver verdens største it-virksomheder om, hvordan verdenen ser du fra deres side af skrivebordet.

Senest kommer IBM Danmarks innovationschef, Anders Quitzau, med en opfordring til, at man skaber et 'open data' initiativ for bedre at kunne udnytte de uanede muligheder for innovation og vækst gemt i den offentlige sektors data.

CTO-bloggen skriver Carsten Rasmussen, Chief Technology Officer i Capgemini Danmark, lige nu om debatten om e-mailens død.

Privacy og IPR

Der er også vores blog om immaterialrettigheder (IPR), hvor Preben Kjær Kristensen skriver, at patenter er noget, fanden har skabt.

Privacy-bloggen kan du læse om privacy og persondatabeskyttelse - og deltage i debatten om de udfordringer og muligheder, der ligger i denne del af vores it-samfund.

Og så har vi jo slet ikke nævnt alle de etablerede Computerworld-blogs - eksempelvis den lidt mere skæve Bagside-bloggen, bloggen It-advokaten om juridiske it-problemstillinger og Podbloggen, hvor der fokus på alt fra gizmos og gadgets til software-lækkerier og teknologiske tendenser.

Du får overblikket over de seneste blogs og klummer på siden computerworld.dk/blogs.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere