Stofa åbner døren på klem for kabel-tv på farten

Nu kan Stofa-kunder se en række tv-kanaler fra smartphones, tablets og bærbare computere uden at være hjemme, men der mangler dog en del.

Kabel-tv-udbyderen Stofa har nu fået aftaler på plads, der sikrer, at kunder kan se nogle af deres tv-kanaler på farten.

Tidligere har selskabets bredbåndskunder kunnet se en række tv-kanaler via WebTv på computeren, fra tablets eller smartphones, men kun så længe de var på nettet derhjemme.

For at fjerne den begrænsning har Stofa kæmpet med rettighedshaverne bag en række tv-stationer. Nu er første runde er vundet, men ikke hele kampen.

Det betyder, at DR's kanaler, Canal 9, DK 4, Folketings-tv, Nick Junior og en række andre kanaler nu kan ses fra mobilt bredbånd eller andre internetforbindelser uden for hjemmet.

Men desværre mangler der meget.

Du kan ikke se TV 2's kanaler og kanaler fra Viasat og SBS - herunder TV3, Kanal 4, Kanal 5 og 6'eren.

WebTv To Go, som tjenesten hedder, kræver også, at din antenneforening har indgået en ny aftale med Stofa.

Har den det, vil den nye mulighed for tv på farten ikke koste dig noget, medmindre du skal betale for datatrafik. 

Stofa anbefaler, at forbindelsen skal være på omkring en megabit i sekundet eller bedre.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere