Artikel top billede

Facebook nærmer sig en milliard brugere

Facebook ser ud til at få et enormt boost i løbet af 2012. Se her hvordan.

En milliard brugere. Så mange mennesker ser ud til at kunne være koblet op på verdens helt uden sammenligning største sociale tjeneste, Facebook, til sommer.

Det mener analysehuset iCrossing, der har kigget nærmere på udviklings-trends i Facebook og gennemgået vækst-potentialet.

Analysehuset er på den baggrund nået frem til, at Facebook vil runde en milliard bruger omkring august 2012.

Kina og Asien bliver motorerne

Facebook rundede i september 800 millioner brugere.

Ifølge iCrossing er Facebooks vækst i USA og andre vestlige lande bremset en hel del op i den seneste tid.

Nu handler det om vækstmarkeder som Indien, Brasilien og Kina.

Ifølge analysehuset har 14 millioner indere og syv millioner brasilianere således oprettet nye brugerprofiler på Facebook alene i de seneste ni måneder.

Googles Facebook-udfordrer, Google+, ser ud til at kunne nå 400 millioner brugere ved udgangen af 2012 - halvandet år efter lanceringen, som du kan læse mere om her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere