Artikel top billede

Stein Baggers makker vil aflevere skjulte millioner

Stein Baggers svindeldømte makker, Mikael Ljungman, er klar til at levere en del af de manglende svindelmillioner fra IT Factory-skandalen. Men det har en pris.

Stein Baggers svenske makker, Mikael Ljungman, har indledt forhandlinger med Kammeradvokaten om betalingen af en del af regningen efter IT Factory-skandalen, skriver Børsen.

Ifølge avisen kræver Mikael Ljungman til gengæld for en del af de manglende millioner, at der bliver slået en streg over resten af hans gæld på 200 millioner kroner til boet efter IT Factory.

Partner hos Kammeradvokaten og kurator for boet, Boris Frederiksen, siger til Børsen, at han har 'en dialog' med Mikal Ljungman.

Det er med henblik på at undersøge muligheden for at indgå en aftale, der gør, at 'han kan betale et beløb til os," siger Boris Frederiksen til avisen.

"Ljungman signalerer, at han har både viljen og evnen til at betale noget," siger kuratoren.

Han sigter nu efter sammen med Mikael Ljungman at finde en balance mellem indbetalingen af 'væsentlige beløb' og den rabat, som Ljungman skal have.

Mikael Ljungman er i gang med at afsone syv års fængsel, som han blev idømt i forbindelse med Stein Bagger-sagen, der er den største svindelsag i Danmark i nyere tid. Hans dom kan du læse mere om her.

Ifølge dommen modtog Mikael Ljungman 50 millioner af Stein Baggers svindel-kroner.

Ifølge Børsen er det uvist, hvor mange penge Mikael Ljungman kan og vil betale Kammeradvokaten i studehandelen.

Læs også:

Mikael Ljungman skal syv år i fængsel.

Få overblikket over Mikael Ljungmans rolle i IT Factory-sagen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Danoffice IT overtager aarhusianske Edgemo med mere end 100 medarbejdere: Samlet omsætning nærmer sig nu to milliarder kroner
Danoffice IT køber det aarhusianske infrastruktur-selskab Edgemo, der omsætter for mere end 600 millioner kroner.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.