Test afslører: Internet i fladskærmen er ikke pengene værd

I dag kappes fladskærmsproducenterne om at skabe tv med indbyggede internetfunktioner, men de er elendige. Test afslører, at internet-delen ikke er værd at bruge tid eller penge på.

Internet indbygget i fladskærmen lyder umiddelbart som en glimrende idé, men den er svær at gennemføre ordentligt.

Det er en af konklusionerne i stortesten "Her får du den bedste fladskærm", som er produceret i samarbejde mellem PC World og FlatpanelsDK.

Her afsløres det, at onlinefunktionaliteten på 10 testede fladskærme ikke er pengene værd.

De testede modeller ligger i prisklassen fra 6.000 til 12.500 kroner og er produceret af Samsung, Panasonic, Sony, LG og Sharp.

Men ingen af de store producenter leverer en overbevisende internetoplevelse, selv om der i øjeblikket bruges meget salgsgas på at sælge såkaldte Smart TV med onlinemuligheder og apps.

Ifølge testen "Her får du den bedste fladskærm" mangler der meningsfulde tv-apps, billedkvaliteten på lejefilm er dårlig, navigationen er langsom og frustrerende.

Derfor anbefales det, at du ikke fokuserer nævneværdigt på internet-funktionaliteten, når du skal købe ny fladskærm.

I stedet for at lade dig forblænde af alenlange specifikationer handler det derfor fortsat om at vurdere fladskærmens billedkvalitet, inden du svinger dankortet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
TDC Group nedlægger jobbet som CIO: “Vi har valgt at fremtidssikre det organisatoriske split ved at flytte rollen”
Der kommer ikke en afløser på posten som CIO for TDC Group efter Antonietta Mastroianni tidligere på året forlod den danske telegigant.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.