Syv nyttige mobil-apps redder ferien

De færreste er i stand til at lægge mobilen helt på hylden, når ferien skal nydes. Har du alligevel mobilen fremme, kan du med fordel tjekke vores overblik over nogle af de bedste apps til sommeren. De hjælper dig både før og under ferien.

Syv nyttige mobil-apps redder ferien

Selv om den burde være afslappende, kan sommerferien i udlandet godt være lidt af et logistisk mareridt. Men frygt ikke, for vi har opstøvet syv praktiske mobil-apps, der gør dagene på den solbeskinnede strand mere afslappende.

Så husk opladeren til din strømslugende smartphone, inden du drager afsted. Smartphonen kan vise sig at blive et af de vigtigste redskaber på rejsen.

Nedenstående apps findes både til Apples iOS-platform samt Googles Android, og et af de mest tillokkende aspekter er, at de ikke koster en krone.

Tripit

Tripit er et stærkt værktøj i planlægningsfasen inden ferien. App'en samler relevante ferieinformationer såsom hotelbooking, visa, reservationer, vejanvisninger, restauranter og attraktiver. Tripit har også en social del, så du kan følge venner og familie på deres ferie, få tips og gode råd, mens du selv fortæller om dine erfaringer. Tripit fås indtil videre kun på engelsk.

Pris: Gratis

Kayak

Kayak tilbyder en sammenligningsfunktion, der gør det nemt for dig at finde de billigste flybilletter og hotelværelser. Blandt de øvrige funktioner er muligheden for at lave pakkelister, valutaberegninger, sporing af fly i tilfælde af forsinkelse og meget mere. App'en fås på dansk.

Pris: Gratis

TripAdvisor

TripAdvisor-app'en nyder godt af over 60 millioner brugeranmeldelser og -meninger, så du bedre kan få den perfekte ferie. App'en hjælper dig med at finde de bedste steder at spise, sove og more dig, uanset hvor i verden du opholder dig.

Som noget særligt giver TripAdvisor dig også mulighed for at se millionvis af fotos knipset af andre rejsende, og Near Me Now-funktionen er fremragende til at vise dig de bedste lokationer i dit område. TripAdvisor fås på dansk.

Pris: Gratis

Wikitude

Denne app er et glimrende alternativ til den traditionelle rejsebog. Wikitude-app'ens fornemste egenskab er at indfange brugergenereret information via din smartphones kamera - du kan altså "skyde" løs og få knyttet information til det, dit kamera fanger.

Hvis du vil investere mere tid i Wikitude-rejseprojektet, kan du også selv skrive anmeldelser af eksempelvis dine rejsemål. Wikitude findes for øjeblikket ikke på dansk, så du må klare dig med den engelske version.

Pris: Gratis

Yelp

I løbet af ferien kommer Yelp så absolut til sin ret. Med Yelp kan du søge på alt fra restauranter til barer og apoteker på din smartphone. Det kan være en kæmpe hjælp, når du befinder dig i udlandet og mangler lokalt kendskab. Skal du eksempelvis akut finde en læge, kan Yelp omgående vise dig den nærmeste og bedste af slagsen.

Pris: Gratis

ToiletFinder

Med en database bestående af over 60.000 offentlige toiletter er ToiletFinder en handy app, når naturen kalder. App'en hjælper dig ganske enkelt med at finde det nærmeste offentlige toilet, uanset hvor du befinder dig i verden. App'ens data er brugerbaseret, og alle har mulighed for at rapportere om nye eller manglende offentlige toiletter.

Pris: Gratis

Postagram

Sidst, men ikke mindst, er Postagram vores syvende app-anbefaling. Postagram kan erstatte de gammeldags postkort, der har en tendens til at forårsage stress på ferien. App'en gør det muligt at sende et virtuelt postkort med udgangspunkt i et foto, du selv har taget, eller du kan bruge et feriebillede fra app'ens galleri.

Pris: Gratis




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere