BREAKING:Mægtige Itadel solgt: Overtages af IT Relation

Syv nyttige mobil-apps redder ferien

De færreste er i stand til at lægge mobilen helt på hylden, når ferien skal nydes. Har du alligevel mobilen fremme, kan du med fordel tjekke vores overblik over nogle af de bedste apps til sommeren. De hjælper dig både før og under ferien.

Syv nyttige mobil-apps redder ferien

Selv om den burde være afslappende, kan sommerferien i udlandet godt være lidt af et logistisk mareridt. Men frygt ikke, for vi har opstøvet syv praktiske mobil-apps, der gør dagene på den solbeskinnede strand mere afslappende.

Så husk opladeren til din strømslugende smartphone, inden du drager afsted. Smartphonen kan vise sig at blive et af de vigtigste redskaber på rejsen.

Nedenstående apps findes både til Apples iOS-platform samt Googles Android, og et af de mest tillokkende aspekter er, at de ikke koster en krone.

Tripit

Tripit er et stærkt værktøj i planlægningsfasen inden ferien. App'en samler relevante ferieinformationer såsom hotelbooking, visa, reservationer, vejanvisninger, restauranter og attraktiver. Tripit har også en social del, så du kan følge venner og familie på deres ferie, få tips og gode råd, mens du selv fortæller om dine erfaringer. Tripit fås indtil videre kun på engelsk.

Pris: Gratis

Kayak

Kayak tilbyder en sammenligningsfunktion, der gør det nemt for dig at finde de billigste flybilletter og hotelværelser. Blandt de øvrige funktioner er muligheden for at lave pakkelister, valutaberegninger, sporing af fly i tilfælde af forsinkelse og meget mere. App'en fås på dansk.

Pris: Gratis

TripAdvisor

TripAdvisor-app'en nyder godt af over 60 millioner brugeranmeldelser og -meninger, så du bedre kan få den perfekte ferie. App'en hjælper dig med at finde de bedste steder at spise, sove og more dig, uanset hvor i verden du opholder dig.

Som noget særligt giver TripAdvisor dig også mulighed for at se millionvis af fotos knipset af andre rejsende, og Near Me Now-funktionen er fremragende til at vise dig de bedste lokationer i dit område. TripAdvisor fås på dansk.

Pris: Gratis

Wikitude

Denne app er et glimrende alternativ til den traditionelle rejsebog. Wikitude-app'ens fornemste egenskab er at indfange brugergenereret information via din smartphones kamera - du kan altså "skyde" løs og få knyttet information til det, dit kamera fanger.

Hvis du vil investere mere tid i Wikitude-rejseprojektet, kan du også selv skrive anmeldelser af eksempelvis dine rejsemål. Wikitude findes for øjeblikket ikke på dansk, så du må klare dig med den engelske version.

Pris: Gratis

Yelp

I løbet af ferien kommer Yelp så absolut til sin ret. Med Yelp kan du søge på alt fra restauranter til barer og apoteker på din smartphone. Det kan være en kæmpe hjælp, når du befinder dig i udlandet og mangler lokalt kendskab. Skal du eksempelvis akut finde en læge, kan Yelp omgående vise dig den nærmeste og bedste af slagsen.

Pris: Gratis

ToiletFinder

Med en database bestående af over 60.000 offentlige toiletter er ToiletFinder en handy app, når naturen kalder. App'en hjælper dig ganske enkelt med at finde det nærmeste offentlige toilet, uanset hvor du befinder dig i verden. App'ens data er brugerbaseret, og alle har mulighed for at rapportere om nye eller manglende offentlige toiletter.

Pris: Gratis

Postagram

Sidst, men ikke mindst, er Postagram vores syvende app-anbefaling. Postagram kan erstatte de gammeldags postkort, der har en tendens til at forårsage stress på ferien. App'en gør det muligt at sende et virtuelt postkort med udgangspunkt i et foto, du selv har taget, eller du kan bruge et feriebillede fra app'ens galleri.

Pris: Gratis
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
IT Relation på opkøbstogt: Itadel er femte opkøb på blot seks måneder: Nærmer sig nu omsætning på halvanden milliard kroner
Itadel med mere end 300 medarbejdere bliver IT Relation femte opkøb siden december. Med købet nærmer IT Relations sig en omsætning på halvanden milliarder kroner og runder nu 1.000 medarbejdere.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.