Spar penge: Her fremkalder du feriefotos billigst

Der er nemt flere hundrede kroner at spare, når dine feriefotos skal fremkaldes via nettet. Vi har gjort det hårde arbejde og viser her, hvor du finder de bedste tilbud.

Du har sikkert skudt massevis af fotos med både mobil og kamera i løbet af sommeren, og billederne har nu udsigt til et ensomt liv på et hukommelseskort eller på computerens harddisk.

Men sådan behøver det ikke være.

Det er enkelt og ikke voldsomt dyrt at få billederne fremkaldt, så de kan hænges på køleskabet, sættes i en ramme i stuen eller deles ud til venner og familie.

I vores hastigt voksende digitale verden er der faktisk noget ganske charmende over at stå med et fysisk foto hånden.

Vi har taget et pristjek hos syv onlinebutikker, der alle tilbyder fremkaldelse og levering.

Overblikket siger ikke noget om kvalitet, men udelukkende om pris.  

Vi har som udgangspunkt valgt standardpapir alle de steder, hvor det var muligt.

Pristjekket er foretaget hos Bilka, Elgiganten, Photocare, Billedbutikken, Pixum, Snapfish og Foto.com.

Vi har søgt på en samlet pris for 150 billeder i 10 gange 15 centimeter og yderligere 25 fotos i 13 gange 18 centimeter.

Den totale pris er inklusive porto og eventuelle gebyrer.

Det er dog muligt selv at hente billederne hos eksempelvis Bilka og Billedbutikken og på den måde spare lidt ekstra.

Her er oversigten:

Med vores fremkaldelse af 150 billeder i 10 gange 15 centimeter og 25 fotos i 13 gange 18 centimeter får vi den bedste pris hos Pixum.

Samlet koster det 176,25 kroner at få billederne fremkaldt og leveret til døren.

Det er flere hundrede kroner billigere end hos Photocare, hvor en fremkaldelse af præcis samme antal fotos løber op i 422 kroner. Der er med andre ord 245,75 kroner at spare.

Igen skal det understreges, at dette pristjek ikke siger noget om kvalitet, men udelukkende fastslår, hvor det er billigst at få fremkaldt billeder online.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere