Microsoft giver Android et bamsekram med gratis app

Takket være en ny app fra Microsoft, er det nu blevet nemt at benytte SkyDrive på Android-mobiler. Hvis du er Windows-mand, kan det hurtigt blive en af dine vigtigste apps - få forklaringen her.

Du kan lige så godt vænne dig til SkyDrive - i hvert fald hvis du har planer om at købe en Windows-pc inden for det næste år eller opgradere til Windows 8.

SkyDrive er en gratis online lagertjeneste, og den er dybt integreret i Microsofts kommende styresystem.

Faktisk er lagertjenesten også en meget vigtig del af softwaregigantens mobile styresystem Windows Phone, men hidtil har det kun været på Microsofts egen platform og på iPhone, at det har været muligt at benytte en app for at få adgang til lagertjenesten.

Men nu har Microsoft endelig valgt at give Android en ordentlig bamsekrammer med en officiel SkyDrive-app, og inden du siger "og hvad så" og klikker væk, så tag lige en dyb indånding. 

App'en kan nemlig hurtigt blive et af dine bedste håndvåben på din mobil, hvis du er Windows-mand og regner med at kaste dig over den næste udgave af styresystemet, som er klar i løbet af efteråret.

Skift mellem mobil og Windows

SkyDrive-app'en vil nemlig gøre det nemt at hoppe fra Windows på eksempelvis din bærbar til Android på din mobil og fortsat have adgang til dine vigtige dokumenter, musikfiler, videoklip og andre data.

Det er muligt at dele og gemme indhold, og du bliver dermed langt mindre platformsafhængig, end du formentlig har været tidligere.

Dine filer kommer til at ligge online - i det som også populært kaldes "skyen". Det er egentlig ikke noget nyt, og SkyDrive konkurrerer da også med Dropbox og Google Drev, som leverer samme form for løsning.

Hidtil har det måske været lidt en smagssag, om man var til den ene eller anden tjeneste, men med udsigten til Windows 8, som SkyDrive er en vigtig del af, bliver Microsofts onlinelager pludselig rigtig interessant.

Du kan downloade SkyDrive-app'en gratis til din Android-mobil her
.

Bemærk, app'en kun virker med Android 2.3 eller nyere versioner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere